Bloggpaus..

Nu kommer jag att ta en bloggpaus för att skolan har börjat och och för att det inte händer så mycket...Men man vet aldrig när jag är tillbaka! Kram! 
 

I woke up with the sun

Hej allihopa! Idag är det onsdag och ikväll ska jag, Tilde och kanske Sanna på Löven-Skellefteå och stå i bortaklacken!
Jag vaknade 11.30 idag fast jag hade ställt alarmet på 10..Nu har jag i alla fall fått en Blogg.se Synas på fredag klockan 08.00 för 2500 poäng! Jag får poäng för varje inlägg jag gör och för hur många som läser min blogg. Det är därför jag har reklam längst upp. Nu har jag nått lägsta nivån och bokade den ända tiden som fanns. Och min blogg kommer då att synas för alla som bloggar åt blogg.se i 20 minuter! Kram på er!
 

Länkbyte - nnimrodssons.blogg.se

Jag har länkbyte med Alle nu, HÄR är länken till hennes blogg! Alla går in och läser om hennes matiga vardag, haha! Kram!

Firar mamma idag!

Idag fyller världens bästa mamma år och det firar vi med blommor, tårta och presenter såklart! 

Dagens outift

T-shirten fick jag av Hedda och jeansen är från D&D! 
 
 

Kräftfest!

Igår kom två familjer till oss och vi åt kräftor och hade skoj! Jag spelade match på dagen och vi vann med 5-2 mot Umedalen och jag gjorde ett mål! Idag är den söndag och om en vecka och en dag börjar skolan...Jag längtar ändå lite eftersom allt är nytt och skolan bara är över gatan, det blir skönt! Kram
 

Anton Ewald

Först måste jag bara säga förlåt för världens sämsta uppdatering de senaste dagarna...Statistiken har gått ner och ja..Men nu kör vi igen!
Idag var jag på Nolia och såg Anton Ewald med Alle, Hedda, Sanna, Tilde W, Julia och några fler. Jag tog inte med mig systemkameran men fotade med mobilen och fick ganska bra bilder. Vi stod längst fram och efter uppträdandet köpte jag en singel för 20 kr och fick autograf på den av han! Kram!

Första dagen i sundsvall!

Idag for jag, mamma och Frida till Sundsvall för att gå på IKEA, bada på Himlabadet, bo på hotell och ha en minisemester! Imorgon gör vi IKEA och sedan far vi hem igen, kram!

Noliamässan

Idag har jag spenderat min dag på Nolia med Hedda och Alle. Vi cyklade dit vid lunch och när vi kom fram åt vi nachotallrik. Alle cyklade fram en blåbärssmothie, vi var med i massor med tävlingar, åt godis och jag slog rekord i att stå på ett ben och blunda! Jag klarade 50 minuter och rekordet var 20 minuter. Jag fick en gul ryggsäck som pris, haha! Imorgon far jag, Frida och mamma till Sundsvall och går på IKEA, kram! 

Like it was yesterday

Åh! Jag hittade de här bilderna i minneskort från 2010 och 2011. Jag minns hur glada jag, Hedda och Molly var när vi hade vunnit den där kex chokladen, den ligger fortfarande i min garderob och dammar, haha!

Våran söndagkväll

 
Jag satte mig och klippte ihop allt vi filmade igår kväll och här är den! De sov hos mig i natt och vi hade hur roligt och helst! Imorgon är det tisdag och då ska vi på noliamässan, jag har inte varit där än så det blir bra. Kram på er!

We are the crazy people

När Alle och Hedda kom gick vi ut och fotade och här är resultatet. Crazy, random and best!

Oavgjort mot Mariehem

Bilden är från Piteå Summer Games.
Jag har nyss kommit hem från en match mot Mariehem där det blev 0-0 även fast vi hade spelet hela matchen...Träning imorrn som vanligt och ikväll ska Alle och Hedda äta och sova här, det blir kul! Nu ska jag gå och duscha, det var sjukt varmt att spela men bra kämpat allihopa! Kram!

Min kamerautrustning

Kamera: Nikon D3100               Objektiv: Nikon 18-55 mm           Objektiv: Tamron 70-300 mm

13 år på jorden!

Min födelsedag har varit hur bra som helst och presenterna också! Här är några grejer som jag fick. Bankkort, presentkort på make up store och bio, pengar kontant och på kortet mm. Tack för att ni sprider min blogg, min statistik har stigit mycket! Kram:)

Pictures of nature

Nyss bestämde jag mig för att gå ut och fota alla bär och blommor i mormor och morfars trädgård, här är några bilder! Kram

Gokart

Idag är det min dag och jag fick i present av min kusin att få fara och åka gokart! Det var hur roligt som helst och det gick väldigt fort. Jag fick ha ögonbindel för att inte kunna se vart vi skulle och det var lite läskigt...Hittills har jag fått ett bankkort och pengar, ett nagellack och gokart-presenten! Det kommer ett inlägg senare också, kram!

Ikväll - Skellefteå

Ikväll efter fotbollsträningen far jag till Skellefteå och ska fira min födelsedag med släkt och vänner där! Det blir kul! Imorgon blir jag alltså tonåring och jag längtar vääldigt mycket. Jag har inte önskat mig något speciellt egentligen förutom pengar, presentkort osv. Det är så svårt att komma på något! Bilden är från Stanley Park i Vancouver. Hoppas att alla har en bra torsdagkväll, kram!!

Snyggast, skönast och bäst.

Jag älskar converse, de är både sköna och snygga och kostar egentligen inte massor om man jämför med
gympaskor eller andra märkesskor. Jag har några par och använder de väldigt mycket! Kram:) 
 

RSS 2.0