Monday completed


Hej allesammans!
Någon som är taggad på hockeymatch, Skellefteå - Linköping? I AM! Idag började tema veckan på skolan och dagen har gått otroligt snabbt. Vi hade inga vanliga lektioner utan tittade på film, gjorde lite enkäter och lyssnade på en föreläsning om naturen i Borneo hela eftermiddagen. Vi kommer att börja halv 9 varje morgon i veckan också, sovmorgon, yeyy! 
Well, hur är det med er? Var det någon som glömde att ställa fram klockan och försov sig i morse? Det hände en i min klass, haha. Hen kom 9.20 och fattade ingenting. :)

Nu ska jag sätta mig och tagga upp med lite snacks, kramis!

Basketsöndag


Hej allesammans! ♡ 
Den här helgen har gått ganska långsamt men jag har hunnit med en del grejer också! Idag åkte jag till Udominate arena och tittade på herrbasket med pappa och Frida vid 4, sedan träffade vi Elin och efter matchen fick vi reda på att Moa hade suttit några rader åt höger och att vi inte hade sett varandra, haha...
Well, vid lunch gick jag och mamma en långprommis, det var skönt att komma ut lite, och ikväll har jag inget planerat. Vi har temavecka på skolan nu till veckan så byebye till läxor och prov i en vecka, yey! 

Have a great evening, kram! ♡ 

Sunset shooting


Happy saturday everyone! ♡ 
Idag har jag gått på stan med mamma och mormor nästan hela dagen, jag sov till elva och först trodde jag att jag hade försovit mig till skolan, haha! En av de bästa känslorna som finns är att vakna upp på lördagmorgon och tänka på att man har två hela dagar kvar till skolan börjar. 
Just nu tittar jag på Talang och äter godis, vi har ätit gott även idag och jag har också hunnit fota lite innan solen gick ner! 

Jag har äntligen tagit fram min cykel idag också, eftersom att jag bor så nära skolan har jag inte behövt den något hittills. Åh, vad jag längtar till snön smälter bort helt och till det blir varmt och sol- och badväder. 
Ha en jättebra lördag, kram! 

Tävlar på hannabodelson.se !


Hej allesammans! 
Jag är med och tävlar om ett presentkort för hela $100 på min favorit onlinebutik, Sheinside.com, på www.hannabodelson.se. Klicka HÄR eller på bilden för att komma till hennes underbara blogg! Jag läser Hannas blogg varje dag och hon skriver väldigt bra inlägg och tar superfina bilder. Rekommenderar att ni kikar in på den.

Sheinside har ett brett utbud av kläder och accesoarer, de har otroliga priser på allt och kläderna har bra kvalité och är väldigt sköna. Jag har några plagg från deras shop och jag älskar dem verkligen! 

Det skulle vara hur roligt som helst att få chansen att välja kläder för $100 på Sheinside, och ännu bättre, att få vinna det av sin favoritbloggerska vore inte helt fel! :) 

Kram! 
 

Fruit is almost as good as candy


Hi guys! 
Hur mår ni? ♡ 
Det är fredag, yeyyy! "Nu är det slut på veckan, det är dags för fredagsmyyyyyyyys!", och ikväll har vi verkligen haft fredagsmys med jättegod middag och efterrätt. Mormor och hennes syster har varit här ikväll också! Många tycker att godis är godare än frukt, och visst, jag kan hålla med ibland men det är himla gott med frukt också. Jordgubbar, ananas, vindruvor...whatever, det finns hur mycket supergod frukt som helst!

Idag hade vi hål på SO:n och fick 2 timmars lunch, sedan sydde jag klart min tröja på slöjden och när jag kom hem hade Frida och mamma gjort i ordning fika. Fotbollsträningen började klockan fem och vi körde mest teknik som gick pretty good. 

Ha en bra avslutning på er fredagkväll, kramis! ♡ 




Today´s outfit


Summer outfits


Vilken outfit är er favorit av dessa? Jag bestämde mig för att samla ihop lite olika grejer och plagg och göra sommaroutfits av dem, här är resultaten. Jag tycker att alla är superfina och kommer att använda de väldigt mycket. What do you think? Kramis♡ 

It´s too cold outsite


Hola amigos! 
Hur är det med er? Med mig är det topppen! Vår SO-lärare kunde inte ha lektion så vi fick sluta 13.45 vilket var hur bra som helst. Igår hoppade jag över fotbollsträningen för att min förkylning kom tillbaka, too bad...Well, jag hoppas att jag kan träna imorgon i alla fall! 
Även fast det har blivit lite varmare de sista dagarna så tycker jag att det är too cooooold outsideee...Jag vill ha sommar och sol, right NOW. Om mindre än 2 månader åker jag till Grekland, inte länge kvar nu...Tiden går fortare än man tror.

Jag har just sett senaste avsnittet av Top Model som jag missade igår, hur kunde jag? haha! Det är det enda programmet jag följer på tv just nu. Om det är någonting som jag har noll koll på så är det filmer, program och serier...Jag vet inte hur det har blivit så men jag hinner inte titta på 45 minuter långa avsnitt x 20, som PLL, visst, det är säkert hur bra som helst, men jag har varken lust eller tid.
 
Whatever, ikväll händer ingen speciellt och vi har ingen läxa till imorgon, fett chill. Många tycker att det är ett stort steg från sexan till sjuan med läxor och prov men jag har då inte märkt någon större skillnad, det är snarare tvärtom, det är nästan mindre läxor i sjuan, haha! :)
 
Have a nice thursday guys, vi bloggas senare! 
 

Four favourites

  
  
Här är fyra av mina favoritlåtar just nu. De är hur bra som helst och jag rekommenderar att ni tar er tid och lyssna på dem. Kram!

Wednesdayy


Hej allesammans!
Idag är det onsdag och igår spenderade jag dagen i Holmsund och spelade Innebandy DM. Grubbeskolan vann mot Prolympia och förlorade mot Holmsund och jag tyckte att vi spelade riktigt bra! Bussen gick 07.20 på morgonen, vilket var såååå tidigt. Vi skulle spela vår första match kl. 13.00 och därför kändes det lite onödigt, but wellwell...
Idag hade vi klädsim och det funkade bra, vi körde också lite livräddning och dykning. Nu ska jag sätta mig och titta på Top Model, kramis!

Sheinside - klicka på bilden

Hej allesammans!
Det är dags för mig att påminna er om en av mina absoluta favoritsidor på nätet som säljer både coola och söta kläder. Sheinside heter sidan (ni hittar den HÄR eller så klickar ni på kläderna) och jag rekommenderar den starkt. Jag har en del grejer där i från och kommer att fortsätta att beställa därifrån, helt sjukt fina kläder! Ta er en titt vettja, kram! 

Ankarspelen 2014

 
Hej allesammans!
I helgen har jag som sagt spenderat all min tid i Sundsvall med mitt lag och vi har spelat massor av innebandymatcher. Vi har även hunnit med Birsta, Ikea, Dollarstore och haft superkul. Placeringen i cupen blev inte riktigt som vi hoppats...Vi spelade kvartsfinal mot ett av Sveriges bästa lag i vår ålder, de gjorde 1-0 efter 20 sekunder och i slutet av matchen gjorde vi 1-1. Allt slutade med straffar och de vann...Dock gjorde jag mål på min straff och det är jag väldigt glad över! 
Whatever, jag vill tacka alla inblandade för en underbar helg med mycket skratt och skoj. Jag har för det mesta tagit bilder på mat haha, men förmodligen får jag bättre bilder från Julia senare, så keep your eyes open for that.
Ikväll är mamma och Frida i Stockholm och hälsar på mina kusiner och shoppar. Jag ska se Top Model Sverige, äta tacos, packa upp från helgen och ha det allmänt gött.

Hur har er måndag varit? Oj, juste! Jag glömde berätta att jag försov mig i morse, dock hann jag till skolan ändå! Jag vaknade 8.15 och vi började 8.35, shit alltså, jag har nog aldrig haft sån panik på morgonen. Jag stressade, hann inte fixa mig alls, skippade frukosten och tog min kära väska och gick. 

Hoppas att ni får en bra avslutning på veckans jobbigaste dag enligt mig, kramis! 

Första dagen i Sundsvall


Inlägget skrevs igår: 
Hej allesammans! 
Just nu befinner jag mig i Sundsvall med mitt lag och vi ska snart lägga oss. Tidigare idag vann vi mot ett lag med ett väldigt konstigt namn med 4-1, fett bra start!  
Imorgon möter vi Övik och Hörnefors kl. 9.30 och 13.30 och satsar på att vinna båda såklart. Alla spelare hade samma frisyr idag och vi har hur roligt som helst! Det blir lite sämre kvalité på både bilder och inlägg i helgen men jag ska försöka uppdatera så mycket jag kan och hinner. 

Har ni haft en bra fredag? Jag och alle skippade engelskalektionen, vilket var skönt, och gick hem och packade sista innan vi åkte. 
See ya soon guys, kraam! 

Nike air force 1


Mina Nike air force one har kommit, de passar perfekt och jag är hur nöjd som helst! Jag beställde dem från Foot Locker och de är mycket snyggare i verkligheten än på bild. Dessa kommer att användas mycket i vår, dock får vi se hur länge de håller sig vita...
 

Sjuttonde mars


Hej allesammans! ♡ 
Hur har er måndag varit? Min har varit ganska trög men ändå helt okej. Vi hade lite sovmorgon i morse och i skolan hade vi bild och lite andra "roliga" ämnen. En rolig nyhet idag var att mina skor är påväg och är förmodligen hos mig imorgoooon, aaahh! Taggish! Jag lägger såklart ut bilder på dem imorgon, hoppas bara att de passar...
Well, nu tänkte jag sätta mig i soffan och titta på lite hockey. Skellefteå mot HV71 på nian right NOW om någon är intresserad, kram! ♡ 


Förkyld


Heeej! ♡ 
Söndag idag, jag vaknade vid 9 och hade väldigt ont i halsen och kunde därför inte spela matchen...Mitt lag vann i alla fall med 5-1 mot Umeå City, yeyy! Sen åkte vi till Inter Sport och skjutsade Frida till dansen. Vet ni vad vi gjorde när vi kom hem? Jo, vi beställde ett par Nike air force 1 till mig, de kommer någon gång den kommande veckan och jag är huuuur glad som helst och kan knappt vänta!
Imorgon ska vi förmodligen ha säsongens första utomhusfotbollsträning, men jag måste skippa den för min förkylning...Not good...
Nästa helg får vi se hur det blir med bloggningen, jag kommer att vara i Sundsvall och spela ankarspelen hela helgen och är tillbaka sent på söndagkväll. Antingen gör jag en videofymevideo från helgen som jag laddar upp här på söndag eller så blir det mobilinlägg då och då, får se hur det blir. Vad tycker ni? ♡ 

Hur är det med er? Har ni haft en bra helg? Vi bloggas senare, kram! ♡ 

Marc by marc jacobs


Nu har min Marc By Marc Jacobs tröja äntligen kommit till mig från Sheinside.com ! Den passar perfekt och jag är hur nöjd som helst. Tipsar er om att kika in på sheinside, de har enormt fina kläder! Ha en bra lördag, kram! ♡ 

Feeling good


Heeej! ♡ 
I morse när jag vaknade var jag helt säker på att det var söndag, sedan kom jag på att det är lördag och blev hur glad som helst. Mamma hade gjort världens godaste frukost och sen åkte vi till Holmsund för att titta på Fridas match, de vann med 4-1 i think!
Vi åkte en sväng till stan och jag köpte toppen på bilden för endast 99kr. Jag har också hunnit hämta ut en paket idag från sheinside och det kommer bilder på min nya Marc By Marc Jacobs tröja snart. 

För övrigt ska vi äta räkor ikväll, love räkor, och så ska jag titta på hockey, slutspelet börjar ju ikväll! 
Vad har ni för er? See ya soon, kram! ♡ 

Friday


Hej allesammans!
Då var det fredag igen, veckan har gått ganska fort och vädret har verkligen varit på topp i alla fall de senaste dagarna. På lunchen gick vi ut och solade och efter skolan cyklade vi till Ella, det var väldigt länge sedan man cyklade, whatever, vi bakade och hade jättetrevlig i alla fall! 
Senare åkte jag hem, vi hade grillpremiär och det var hur gott som helst! Har ni haft en bra fredag hittills? Kram!

Tävlingen är avslutad


Hej allesammans! 
Nu har Todiefor dragit en en lycklig vinnare  i tävlingen där man kunde vinna en valfri bikini. Vinner heter My, stort grattis! En tjej som heter Sophie från Todiefor kommer att kontakta dig på mailen du skrev i kommentaren inom kort.
Tack till alla som deltog i tävlingen, det kommer fler framöver så keep your eyes open, kram! 


Countdown


Hej allesammans! ♡ 
Jag tänkte berätta lite kort om mina planer framöver som jag ser fram emot sååå himla mycket.
 I slutet på maj åker jag och min familj till Grekland, Rhodos, och stannar en vecka. Att resa är nog det bästa som finns och jag kommer helt klart att utnyttja all tid som finns till shopping, sol och bad. Vi bor på ett jättefint hotell och har ganska nära in till centrum, är hur taggad som helst! Det känns också skönt att starta sommaren i utlandet. 
 Dagen efter skolavslutningen, två veckor efter utlandsresan, åker jag och tre av mina bästa vänner, Elin, Moa och Moa, till Stockholm för att se våra idoler, One Direction, shoppa, äta gott och ha enormt kul. Vi kommer att stanna tre nätter och jag tror att det kommer att bli en toppenweekend. 
 Sedan var jag tvungen att lägga in att det är sommarlov om 89 dagar. En av de bästa känslorna som finns är precis när man har sagt hejdå till alla i skolan och tänker på vad man har framför sig. Att man inte kommer att göra ett enda prov eller en läxa under två månader, man kan vara uppe sent på kvällen och vakna när man vill på morgonen, chilla hela dagen, äta glass, umgås med vänner, lira fotboll, och göra precis vad man vill, so sick. 

Har ni något kul att se fram emot i sommar? Tell me! Kram♡ 

Sunny weather


Heeeej! ♡ 
Idag är det sooool ute, såå skönt, dock är det väldigt windy so that´s bad...Whatever, dagen har känts som tusen år, den har gått sjuuuukt långsamt, sista lektionen somnade jag nästan haha! Senare ikväll åker jag på innebandyträning, jag har föresten glömt berätta att vårat lag ska ner till Sundsvall nästa helg och spela Ankarspelen, en innebandycup. Förra året tog vi guld och självklart åker vi tillbaka för att försvara pokalen, men vi får se hur det går!
Another important thing, min tävling avslutas imorgon! Jag tävlar ut en valfri bikini från Todiefor.se och länken till tävlingen finns HÄR.  Den vill ni inte missa, I promise!
Ha en bra onsdag, kram! 

I want spring now


Hej allesammans! ♡ 
Tiiiisdag idag, direkt efter skolan gick jag och dessa tjejer ut och fotade. Det är svårt att få en bra bild när det är så många som är med på den men tillsist fick det bli den här. And I wasn´t ready at all...
Anyways, igår var första gången jag såg blå himmel och sol on a veeeery long time här uppe! Lite snö har smält bort och jag hoppas verkligen att våren är påväg. I Stockholm är det typ sommar och jag är sååå avundsjuk på dem down there...
 
Ikväll har jag inga planer alls, ibland är det riktigt nice att bara ta det lungt, se tv och slippa tänka på en massa jobbiga läxor och prov. Tonight I will just relaaaax. Kram♡ 

New details


Hej allesammans!
Igår när vi åkte hem från Hemavan svängde vi förbi Dollarstore som jag berättade tidigare. Jag köpte en maskara för 30kr, en hårborste för 20kr och två usakuddar som jag har kompletterat till min säng, 100kr/st, är väldigt nöjd! 
Well, jag har just kommit hem från skolan och måste skynda mig upp och byta om för vi har fotbollsträning om en halvtimme. Semlorna blev jääättegoda och skoldagen har varit rätt okej ändå! 
Har ni haft/har en bra måndag? Det känns surt att sportlovet är slut men det är bara några veckor kvar till påsklov! Kram! 

One Direction stuff


Hej allihopa! ♡ 
Jag kom på att jag skulle samla ihop alla One Direction-prylar som jag hittade i huset och det blev en del, haha! One Direction har varit mina idoler i snart 3 år och jag älskar deras låtar och personligheter. Som ni kanske redan vet ska jag få chansen att se dem igen den 14 juni med Elin, Moa och Moa och jag längtar såå himla mycket. Vi åker dagen efter skolavslutningen och stannar fyra dagar, hela resan och att få umgås med några av sina bästa vänner i huvudstaden ska bli ett minne för livet. ♡ 

Well, ha en fortsatt bra måndag, nu ska vi gå till hemkunskapen och göra semlor! :)  Vi bloggas senare, kram! ♡ 

Healthy


Hola!♡ 
Ikväll bestämde jag mig för att äta ett nyttigt kvällsfika, Actimel, frukt och bär, hur gott och fräsht som helst! Egentligen borde man äta det här oftare...I veckan har jag ätit nästan bara onyttigt och kände för något nyttigare och hälsosammare. Ett hett tips från mig är att pröva!
 
Well okey, söndagsångesten är back och jag är sååå otaggad för skola imorgon...Det finns dock en grej som kommer att göra min dag imorgon och det är att vi ska göra semlor på hemkunskapen, åååhhh, can´t waiiiitt haha! Jag får också träffa mina underbara vänner igen, det var ett tag sedan. 

Ni som har varit lediga, har ni haft ett bra sportlov? Det har jag! Jag har hunnit med att sova, umgås med vänner, åka slalom och bara ta det lungt som man ska göra när man är ledig. På vägen hem från Hemavan svängde vi förbi Dollarstore i Lycksele och imorgon kommer det förmodligen några bilder på vilka grejer jag har kompletterat till mitt rum...Keep your eyes open!
Kram! ♡ 


Vinn valfri bikini från Todiefor.se


TÄVLINGSDAGS! ♡ ♡ 
Hej! Jag tänkte starta en tävling nu och ni har chans att vinna en valfri bikini från todiefor.se, värde ca. 500kr. Bikinisarna verkar väldigt sköna, det är ingen pushup och underdelen har en speciell söm som gör att den lyfter och formar rumpan enligt de som testat bikinin. Det låter bra right? Om jag var du skulle jag inte missa chansen att få bära någon av todiefors snygga bikinis i sommar. Reglerna är enkla:

1. Gilla Todiefor på Facebook:  http://www.facebook.com/TodieforSwimwear 
ELLER:
Följ @TodieforSwimwear på Instagram.

2. Skriv en kommentar här nere med vilken modell du vill ha + din mailadress. 

Lycka till! 
 
PS. Jag är hemma från Hemavan, har tillgång till bra internet och en dator och därför blir det som vanligt framöver när det gäller min uppdatering. Kram! ♡ 

Senaste dagarna



Hej allesammans! 
Mitt sportlov har hittills varit hur bra som helst och jag har hunnit med ganska mycket. I början av lovet hängde jag hemma och på stan, köpte ett par nya jeans från dr denim. De jeansen har verkligen inte bra kvalitét tycker jag...Man måste köpa nya varannan månad ju..Not good. :( Well, de är sköna i alla fall! 
I förrgår spenderade jag hela dagen på stan med Moa, Hedda och Elin, vi åt på Subway och tittade lite i affärer.
I går åkte vi upp hit till Hemavan och det har varit pissväder och jätteblåsigt...Jag har inte kunnat ta några fina utsiktsbilder från Kungsliften som jag brukar göra så ni får lite äldre bilder i stället! 
I morgon är sista slalomdagen och på söndag far vi hemåt igen och förhoppningsvis hinner vi förbi Dollarstore på vägen, det blir bra! 
Ha en jättebra helg, kraam! 

I want these


Heeej! ♡ 
These shoes alltså, Nike air force 1, gosh vad snygga de är! Och sköna verkar de också vara, och väldigt populära är dem. Jag måste verkligen beställa ett par till när snön smälter och det blir lite varmare. Jag älskar vitt, använder vita converse på sommaren och vill så gärna komplettera med dessa till våren och sommaren. I can just say Pure Love to Nike. ♡ ♡ ♡ 


Cookies


Hellooo! ♡ 
Jag sov riktigt länge idag, runt 11 åt vi frukost och sedan har vi bakat bullar och tosca hela dagen som vi ska ta med till Hemavan. Om ni funderar på varför det är en linjal på vänstra bilden så är anledningen att vi var vääldigt noga med storlekarna på kakorna, haha! 
Well, vid 4 hade jag fotbollsträning i Grubbehallen, vi var sex stycken men träningen blev väldigt lyckad ändå! 
See ya soon, kram! ♡ 

New stuff


Hej! ♡ 
This is yesterday´s shopping, från Skellefteå. Vi har just "landat" hemma och håller på att packa upp. Det är hur roligt som helst att packa men när jag kommer hem är det en stor plåga att packa upp allt igen...
Back to samtalsämnet, jag köpte den gråa och den ljusrosa tröjan på Gina tricot och även jeansen köpte jag där, dock inte igår. 

Jag har faktiskt no idea på vad som händer idag, imorgon och på tisdag, men det är väl så lov ska vara right? Ta dagen som den kommer liksom. De flesta befinner sig någonstans i fjällvärlden, jag ska kanske ta och börja packa lite tills på torsdag..Vi får se vad det blir! 

Vädret är då verkligen piss här uppe i Umeå i alla fall, vi har nog inte sett solen på flera veckor...Not so uppiggande, well, I must think positive, it can only get better!
Vi bloggas senare! ♡ 

My saturday

 
Hola mis amigos!
This day was really good actually, vid 11 åkte jag in till Skellefteås centrum själv och shoppade lite på Gina Tricot, är väldigt nöjd och det kommer närmare bilder på plaggen imorgon. Vid 1 lunchdejtade jag med mig själv på Big Smajl och det var rätt så mysigt att gå själv och slippa vänta på när andra ska prova osv..Även om det är roligt att ha någon att umgås och prata med så kan det vara skönt att vara alone ibland!
På torget delade några ut "goodiebags" från Lidl som innehöll kethup, spaghetti, äppeldryck, popcorn, vatten och choklad, och jag tänkte why not? Gratis är ju gott!

Ikväll blir det mellomys med familj och släkt och imorgon bär det av hemåt igen! Det ska bli riktigt skönt att slippa plugga och ha söndagsångest imorgon. Jag får många bilder från mina kompisar i fjällen och jag längtar jättemycket tills på torsdag. Vi har inte hunnit med någon slalomåkning i år och det ska bli riktigt kul att åka några dagar.

Vi bloggas senare, kram!

 
 

Saturday mornin´


Hej bloggisen!
Lördag idag, sportlovet har börjat, jag befinner mig i Skellefteå och har inga speciella planer för dagen. Om en stund ska jag ut och gå en långpromenad med mamma och sedan får vi se. Jag spenderade min fredagkväll hos min kusin och åt en jättegod middag och såg Let´s Dance. Bara jag som tycker att Benjamin Wahlgren har blivit väääldigt stor, haha!?

Whatever, någon fler som har sportlov och ska hitta på något roligt? Eller ni kanske bara ska vila och ta det lungt? Jag åker upp till Hemavan på torsdag och hoppas på att träffa några där uppe.
 
Ha en jättebra helg så länge, kraaam!

RSS 2.0