Julstämning

 
Hej allihopa! ♡ 
 
Nu har det äntligen kommit in lite julstämning i huset. Jag och Frida kommer att få "adventsjulklappar" i år, det blir kul! Ingen tvkalender den här gången, jag glömmer alltid att öppna luckorna så i år nöjer jag mig en haribokalender. 
 
Ha världens bästa lördagkväll, kramar från mig! ♡ 

My favorite music right now

 
 
 

moaelsaantonia.blogg.se

 
Hej allesammans! 
 
Jag vill tipsa om en jättebra blogg som jag läser väldigt ofta! Det är en jättefin tjej som heter Moa Edström som håller i bloggen och hon tar väldigt fina bilder! Hon bloggar om sin vardag och om lite blandat. In och läs! 
 
Klicka HÄR för att komma till hennes blogg, kram! 

Pepparkaksbakning

 
Hej allesammans! 

Idag är det lördag och efter lunch gick jag och mötte Moa som hade med sig grejer till inspelningen. Sedan gick vi hem till mig och Hedda, Elin, Alle och Hanna LV kom innan vi tog en promenad till Ica Kvantum. Vi köpte 2 kg pepparkaksdeg, rosa kristyr och nonstop. Moa D är i Jokkmokk och spelar basket så hon kunde inte vara med, lycka till uppe i Norrbotten Moa! 

Vi gick hem och sedan bakade vi tills vi blev för mätta och väldigt less. Vi lyssnade på julmusik och hade det jättemysigt! Sista biten av degen fick Frida och hennes kompisar baka ut för vi orkade inte.. 


Tack för en rolig dag tjejer! Kram på er alla och ha en bra lördagkväll! ♡ 



Happy friday!

 
 
Glad fredag allesammans! ♡  
Just nu sitter jag och tittar på idol och äter godis. This weekend is soooo welcome! Allt bra? Med mig är det jättebra och jag är jättepeppad för imorrn.
Jag, Hedda, Alle, Elin och Moa W ska dra på Ica och köpa massor med pepparkaksdeg, spela in en scen av nya filmen och baka hela eftermiddagen imorgon, taggish! Moa får damp när jag säger taggish så hoppas att hon inte läser det här... :)

Have fun ikväll allihopa så hörs vi imorgon, kramis! ♡ 
 

Pop tarts

 
Hejhej!♡ 
De här kakorna tog jag hem från USA och de är supergoda! De smakar om oreokakor och man lägger de i brödrosten innan man äter dom. Det är verkligen typical amerika, de orkar inte baka, köper färdiga och värmer bara så att de smakar nybakta, haha! Ha en superbra fredag, kram♡ 

Outfit 29 november

 
Hej vänner! ♡ Här kommer dagens (fredag) outfit. Grön tröja från H&M, vita dr.denim jeans från Rut mfl och halsband från Gina Tricot! Kram

My wishlist for christmas

Hej! ♡ 
Här uppe hittar ni min önskelista. I år har jag kommit på en del saker som jag önskar mig, annars brukar det bara vara pengar och presentkort... På min lista finns Victoria´s secret body mists, This is us, guldklocka, presentkort, stand up poster på Harry, hollister kläder, the body shop produkter, fjärrutlösare, uggs och pengar. 

Kram! 

I´m a happy girl right now

 
Hej allihopa! ♡ 
 
Hur mår ni? Det är fredag, FINALLY! Åh, är såå glad att det äntligen är helg, bara nån lektion kvar. Fredag är veckans bästa dag enligt mig, man har hela helgen framför sig och man tycker att det är vääldigt långt till måndag även fast det bara svischar till. Jag kommer att ta det lungt, sova länge både lördag och söndag, spela match, umgås och baka pepparkakor med mina finaste tjejer och bara ha kul! 
 
Jag hoppas att ni också är på bra humör idag! Kram♡ 
 
 

This weekend will be good

                                                                    Bild från Kanada
Hej allesammans! ♡ 

How are you guys? Idag har jag haft spanska prov och är rätt så nöjd. I går fick jag provdöma mitt lag men dock bara några minuter...våran kursledare var en tidsoptimist (ni får googla ordet om ni inte vet vad det betyder) så vissa hann inte döma..

Well, hoppas att alla har en bra torsdag och jag längtar väldigt mycket till helg. I veckan har det varit väldigt mycket men det har gått bra. På lördag ska vi baka massor av pepparkakor bestämde vi nyss, eller ja, äta deg...och baka lite..degen är mycket godare haha! Men det blir kul!

På söndag har jag innebandymatch mot sandåkerns 02:or och 03:or..seriöst...no hate men de är vääldigt små, tänk om vi råkar skada de jättemycket eller något?! Aja, det blir i alla fall kul! 

Senare ikväll ska jag se några fler avsnitt av "Elsas värld" som jag började se igår, faktiskt en bra serie på tv3play! 

Puss&Kram! 



Best moments of 1dday

 
 
Här kommer The Best Bits från 1DDay i lördags enligt vissa. För mig var inte det här de bästa höjdpunkterna men ni får nöja er med det här! 

Last week of November

Hejhej! ♡ 
 
Idag är det onsdag, vi är inne på sista veckan i november, så fort det har gått ändå! På söndag är det första advent och julkalendern börjar, YES! Och mindre än en månad till jul! Jag har faktiskt kommit på lite grejer som jag önskar mig, förut brukar det alltid vara just pengar...
 
Wellwell..hoppas att ni får en awesome onsdag! Puss&Kram

This tuesday

Hello my friends! ♡ 
 
Idag, tisdag, har jag hunnit massor. Skola till 14.30, sedan hälsat på mitt dagis (världens gulligaste barn♡), hängt med underbara vänner och varit på en tre timmar lång domarutbildning som gick bra men var lite långtråkig...
Jag funderar på att börja döma, det verkar kul! 
 
Efter skolan for vi och hämtade Alles lillebror på dagis och alla barn är sååå söta! Ett barn som hette Harry (omg) frågade om vi var mammor, hahahah! 
 
Imorgon har jag bara svenska redovisning i skolan, annars ganska chill, slutar 15.15 som vanligt och på träningen ska jag döma mitt lag, wish me good luck...Nämen det blir bra, och sedan blir det plugg inför spanskaprovet resten av kvällen. 
 
OMG! Jag fick just veta att jag har vunnit en tävling på karamellkungen! För ett tag sedan skickade jag in en bild på två godisblommor och nu vann jag att den bilden ska sitta på locket på plockgodiset på ica, coop och alla dom affärerna + att jag får en värdekupong för 100kr. Muuums, haha.. 
 
Ha en bra kväll, hugs from me!♡  
 
 

Bilder från 1Dday

Här är ett litet collage från i lördags när jag, Elin, Alle och Hedda satt och såg 1DDay till 03.00! Vi träffades en timme tidigare och åkte till ica och köpte godis. Tack för en sjukt rolig kväll tjejer! 

Midnight Memories

 
 
Hej allihopa! ♡ 
 
I går kom One Directions nya album ut på Spotify och det är sååå bra! Mina favoritlåtar är just nu Story of my life, You & I, Better than words och Strong, men den absolut bästa är HAPPILY! Såklart är alla är hur bra som helst och det är verkligen värt att lyssna! 
Jag längtar hur mycket som helst till 14 juni nästa år, tänk att jag ska få se de igen, helt sjukt! Den här gången far jag med Moa D, Moa W och Elin. Vi har inte världens bästa platser, men bara att se sina idoler med egna ögon är det bästa som finns! Gråta, skrika, skratta sjunga, shit! 
 
Okej..tillbaka till idag..
Den här veckan är det ganska mycket i skolan. Vi har svenskaredovisning imorrn, engelskaläxa idag, spanskaprov på torsdag, noläxa på torsdag och engelska på fredag..puhh...Jag hoppas att jag hinner med bloggningen också...Det kommer att bli mycket mobilbilder men det får ni leva med...:)
 
I söndags var det skyltsöndag men det var inget speciellt...Det var några marknadsstånd men vi blev väldigt besvikna...Jag köpte inget utan for hem ganska snabbt. 
 
Hoppas att ni har en bra tisdag! Ikväll har jag och mitt lag domarutbildning 18.00 - 21.00, tre timmar...Men det blir nog kul att börja döma lite! :)
 
Kram på er och ha en bra tisdag! ♡ 
 

Börja blogga igen?!

Hej alla som fortfarande tittar in på bloggen även fast jag inte skrivit på jättelänge! 
 
Jag vet inte hur jag ska göra...Ska jag börja blogga varje dag igen eller lägga ner helt? Det är både lite kul men ändå jobbigt på något sätt...Och det ska ju kännas roligt att blogga! Det blir roligare om jag får tag på några sponsorer också..Kommentera om jag ska fortsätta! 
 
På senaste tiden har det inte hänt speciellt mycket förutom 1DDAY såklart! I lördags var jag, Elin, Hedda och Alle hos mig och såg 7 timmar lång livestream med One Direction som räckte 21.00-03.00. Vi såg exakt hela och det var lätt värt att vara uppe! Tyvär går det inte att se den längre men det finns youtubeklipp från "the best moments". 
 
Hoppas att alla har det bra i kylan, längtar till julafton men sedan måste värmen komma tillbaka...Kom ihåg att kommentera!
 
Puss&Kram 

Vinn en ipad mini hos Tourn.se

Vem vill inte ha en ipad i julklapp? Just nu tävlar tourn.se ut världens bästa julklapp. 
Bli medlem gratis på den här hemsidan och vinn en ipad mini genom att få flest visningar på tourn-hemsidan från din blogg av de tävlande. 
KLICKA HÄR för att komma till denna fantastiska sida! 
Anmäl dig till olika kampanjer och sedan är det bara att hoppas att sponsorerna väljer just Din blogg. 
Jag är med, det borde du också vara, annars missar du något väldigt bra! 
Om jag vinner skulle jag kunna arbeta med skolprojekt lättare samtidigt som spelupplevelsen blir roligare. 
Tävlingen avslutas den 20 december 2013 och jag håller tummarna för alla som tävlar!
Kram!
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0