Yeyy, it´s fridayy!

 
Hej!!
Idag är det äntligen fredag och dagen som alla, i alla fall vi, väntat på hur länge som helst! Det kommer blir hur roligt som helst ikväll! Nu slutar vi, kraaaaam! 

1 day to go!

 
Heeej!
Om exakt ett dygn sitter jag, Hedda, Alle, Moa, Moa och Elin och babblar, svarar på frågor, tävlar ut body mists, gör challenges mm. Jag är så himla taggad, visst ska ni titta? 

Ikväll har vi varit på ICA och handlat eftersom att vi ska äta middag och sova över hos Moa W, det blir tacos! Standard. Resten av kvällen ska jag läsa ut en bok som vi läser på svenskan och göra lite engelska uppgifter.
 
Pappa har också varit och hämtat vår nya bil idag! Den är bronsfärgad, glänser och är jättefin. Hoppas att ni har en bra torsdagkväll, imorgon är det fredaaaag! Kram♡ 

Ny jacka från sheinside!

 
Hej!
I förrgår fick jag hem en jättefin mörkblå jacka från sheinside. Jackan hittar ni HÄR eller så klickar ni bara på bilden! 

My weekend

                                                                        Inte mina bilder
Hejhej!

Som ni redan vet så är jag fullt upptagen med livestreamen på fredag hela dagen efter skolan. På lördag anordnar Umeå någon slags invigning av kulturhuvustadsgrejen och då ska vi fara och titta. Det kommer nog att vara milions of people där men det blir kul!

På förmiddagen på lördag far jag nog en sväng på stan eller hittar på något annat med kompisar. På söndag har jag innebandymatch, är dock inte säker på om jag får spela eftersom jag inte har tränat på hela veckan...På söndagkväll måste jag lägga all min energi på plugget. :-) 

Ha en jättebra onsdag, bara två dagar till helg nu! Kram. :)

Ny info om livestreamen

 
Hej!
Det har varit lite rörigt med livestreamen eftersom att jag blev sjuk förra gången och allt har bara skitit sig...Men nu har vi alltså ett nytt datum, nu på fredag den 31:a januari kl. 19.00-00-00. Vi tävlar ut samma saker och alla är med! Länken till livestreamen finns här och på sociala medier kl. 19.00! Är ni med och tittar? Kram! :)

Homies


 


Skridskopremiär



Hej! 
Idag var det skridskoprämiär på skolan och ja, det gick väl..sådär...Jag är nog en av historiens sämsta skridskoåkare. :) 
Vi slutade vid 14.30 och då gick vi till Moa och försökte spå men det gick inte så bra..Well, ikväll ska jag bara plugga och göra i ordning för livestreamen på fredag, kram så länge! 

Godnatt!



Hejsan hoppsan!
Här kommer två bilder från ikväll. Vi har haft det jättemysigt, ätit våfflor och tårta, Frida har öppnat presenter, vi har spelar sällskapsspel och skrattat en del! 
Imorgon efter skolan drar vi till Wennis och gör hittar på roligt, sedan ska jag återigen plugga till No-provet som jag missade när jag var sjuk...Ha det bra, kraam! 

Mondayy


Hej! 
Idag är det måndag som alla redan vet och jag är frisk!! YES! Idag fyller Frida 10 år också, grattis världens bästa lillasyster! Jag hoppas att hon har haft en jättebra födelsedag och har tyckt om sina presenter hittills, snart kommer det fler och tårta, mmm...:) 
Ikväll åkte jag inte på träning för att jag nyss varit sjuk...Och nu ska jag spela Galen Panna med la familia. Ha en bra måndagkväll, kramis! 

Livestreamen inställd & flyttad!

Hej!
Vi måste tyvär ställa in livestreamen som vi skulle ha idag pga sjukdom...Vi flyttar den till FREDAG 31:A JANUARI KL. 19.00-00.00 och vi tävlar fortfarande ut body mists och har samma upplägg! Hoppas att ni förstår och är med och tittar nu på fredag, kram!

Booooring

Hej allesammans!
Ni har alltså klickat in er på en blogg med världens sämsta uppdatering, men jag har faktiskt en bra anledning... I onsdags vid lunch kände jag mig yr och jättevarm, jag gick hem, provade febern och hade 39,5...Jag har legat i soffan 3 dygn och inte orkat göra nånting, därför har jag inte bloggat heller...
 
Det har inte hänt så mycket, jag kommer att skriva ett inlägg nu om att LIVESTREAMEN ÄR INSTÄLLD pga av att jag är sjukt...Det suger så himla mycket och vi var jättetaggade men that´s life...Vi kommer att köra nu på fredag den 31:a 19.00-00.00 istället! Mer info om några minuter.
 
Nu är jag bättre, 37,4 så nästan ingen feber men dock ont i halsen och hostig...Hoppas att ni har en bra lördag i alla fall, kram!

Pure love♡

 
Hej! 
Här kommer ett litet collage på jag och mina fina vänner, I love them sooo much. Jag kan lite 100% på alla och vi har alltid hur roligt som helst i skolan. Ni lyser upp mina mörka och tråkiga skoldagar tjejer, skulle inte klara mig utan er, thank you for being who you are♡ 

Tjugoförsta januari

 
Hej allesammans!
Ikväll kommer jag bara att ta det lungt och plugga järnet till NO-provet som har flyttats fram tills på torsdag..puh...Ingen träning ikväll heller, känns skönt! Vad har ni för er? Kram!

Morningg

 
Hej!
Just nu sitter vi på no-lektion och pluggar fysik, är avis på de som får sluta 10 hela veckan...whatever, haft en bra tisdag hittills? Ikväll ska jag vara med faamiljen och sedan plugga, kram!

It´s mondayy!


Hej!
Den här dagen har rullat på bra, vi hade lite sovmorgon, det är så himla bra att ha sovmorgon på måndagar när man är som tröttast. Måndagsschemat är också det bästa på veckan, vi har bla. bild och hemkunskap så därför blir måndagar den roligaste dagen. Vid 4 gick jag till innebandyträningen som gick sådär, sedan har jag tagit det lungt och gjort engelskauppgiften som ska redovisas imorgon. 
Hoppas att ni har haft en bra start på veckan, kramis! 
 

Powerwalk

 
Hej!
I morse vaknade jag vid 11.30 och då åt jag frukost, sedan gick jag, Hedda, Moa och Moa ut och gick en powerwalk nere vid älven. Sedan gick vi till mig och åt nachotallrik och pratade om allt från himmel till jord. Ikväll ska jag ägna mig åt plugget, engelska och NO...Kram!

Today it´s saturdayyy!

 
Hej!
Har ni haft en bra lördag hittills? Det har jag! Eller dagen började inte så bra, vi förlorade med 4-2 mot Täfteå men sedan for jag och mami till stan och köpte lite presenter till Frida som fyller år nästa måndag. Jag köpte också en helgrå sjal på Gina för 29kr, det kommer ingen bild på den men dock två selfies, kram! 

Totally awesome

        
 
De här två låtarna har spelats i mina hörlurar i ett par dagar och de är såå bra, speciellt Dream Away med Eagle Eye och Darin.
Låten tillhör tv-programmet "En resa för livet" som handlar om katastrofen i Filippinerna, om alla barn som lever hela sitt liv på soptippen och alla som kämpar dygnet runt för att få dricka rent vatten, helt sjukt. Programmet går på tisdagar kl. 21-22 så missa inte det!
Back to the songs...Två fantastiska låtar i alla fall, in och lyssna! 
Kram på er! ♡ 

Info: Faamiljen LIVE

 
Hej!
Lördag den 25 januari kl. 19.00-00.00 ska Jag, Elin, Moa, Alle, Moa och Hedda ha livestream, svara på frågor, tävla ut body mists från Victoria´s secret mm. De som ställer mest och bäst frågor under livestreamen kommer att vinna och vi kommer att ha 3 tävlingar under 5 timmar.
Vi kommer också att låta alla skriva sina nummer så att vi kan ringa, vi busringer några och gör challenges!
Hoppas att ni är med och tittar, länken till livestreamen kommer att finnas här på min blogg exakt kl. 19.00 och även på Facebook, Instagram och Twitter. 
Man behöver såklart inte titta på hela livestreamen för att ha en chans att vinna, ställ bra frågor som något/något-frågor, om oss, one direction, justin bieber, the fooo, vad som helst! Du kan twittra frågor och använda hashtagen #faamiljenlive. (Kom ihåg att faamiljen stavas med två a) Om du inte har twitter kan du ställa frågor genom att kika oss, våra användarnamn kommer ni att få veta om ni tittar! 
Om du har frågor om livestreamen: kika "hannawenden" eller maila [email protected]
Hedda och Alle kommer att skicka DM:s på twitter till killarna i The Fooo under kvällen också om någon är intresserad!
Kram! 

SM-veckan

 
Hej och glad fredag!
Den här dagen har spenderats på Gammlia och vi har sett mycket längdskidor, kört stjärtlappscurling, pratat skidhistoria (booooring) och fikat! Det blev en lyckad dag och jag klädde mig massor så jag frös inte! 
Snart kommer det ett nytt inlägg om vår livestream där man kan vinna jättefina priser, keep your eyes open, kram! 

Mariah Carey´s Forever

 
Hejsvejs!
Igår hittade jag ett paket till mig i brevlådan, det stod inte vem det var ifrån eller något och när jag öppnade det var Mariah Careys parfym Forever i kartongen. Det luktar himmelskt gott och jag tror att jag har vunnit den från julia-tidningen. I´m in love with it ♡ 

Godnatt!

 
Hej!
Tonight, I have taken it easy, bara vilat och planerat vad jag ska ta med mig på SM imorgon, är faktiskt lite taggad.. :) Hur har er dag varit? Nu hoppar jag in i duschen, kram! 
 
 

Todays

 
Dagens outfit blev en svart stickad tröja från Monki, blå jeansmakers från dr. denim och uggs, svart väska och guldklocka! 

Last lesson of this week

                    Collage från Moas blogg som ni hittar HÄR (dock mina bilder) 
Hej!
Idag är det torsdag och veckans sista lektion. Imorgon ska vår klass till Gammlia och titta på SM i längdskidor. Förhoppningsvis träffar vi Charlotte Kalla, Markus Hellner, Johan Olsson och de andra, det blir nog kul! Och kallt...Men det är bättre en lektioner! 
 
Igår kom det ett paket till mig i brevlådan och det var från tidiningen Julia. Jag hade vunnit Mariah Careys parfym Forever. Den luktar enormt gott!

Ha en bra torsdag, kram!
 
 

Countdown

 
Hej!

Jag har tre händelser i sommar/vår som jag längtar såå himla mycket till. I slutet av maj åker vi till Rhodos i en vecka, det kommer att bli superskönt. Vi bor i ett område som heter Kolymbia, någon av er som har varit på Rhodos? Jag hoppas att det är bra väder, man vill ju bli en brownie... ;)
 
Den 12 juni far jag, Elin, Moa D och Moa W till huvudstaden och går på One Direction-konserten den 14:de, shoppar och har en väldigt rolig helg. Vi ska äta lunch med Kin, Ella, Anna och Thea på fredagen förhoppningsvis så det blir jättebra! Jag ska försöka få hem lite wanties som stand up posters, hollister kläder mm. 
 
Och sommarlov...det behöver jag inte skriva något om, alla längtar väl till det right? Jag skulle vilja hoppa över februari, mars och april så att det blir vår och sommar snabbt. Jag gillar inte vinter och kyla...jag vill ha vår, värme, sol och sommar året runt...
Kram! 
 
 

Life goes on

 
Hej!

Yey, it´s mondayy...Skoldagen gick bra, vi hade sovmorgon och allt flöt på. Jag har fått veta en jättesorglig grej idag från en kompis, det har inte med mig att göra men tycker jättesynd om henne, she knows who she is och det kommer att bli bra, I promise! 
 
På hemkunskapen bakade vi scones, they became pasty (degiga) men goda! Sedan har jag haft innebandyträning och nu sitter jag och skypar med Hedda, Moa och Elin. 
 
See you, kram! 

Awesome day

 
Hellooo!
 
Den här dagen/kvällen har spenderats med världens bästa tjejer. Vi shoppade, Alle och Moa W var nära på att slicka golvet inne i Utopia där Samir på Paradise Hotel hade stått på en bild, but they didn´t. (jag tittar inte på det, just saying it..)
Vid 4 tog vi bussen hem till mig och beställde pizza. Vi snackade om everything och sedan tittade vi på Home Alone 2, I never get tired of it...Vid 11 körde vi parteyyy och för några minuter sedan åkte de hem and left me alone...Haha, nämen pappa kommer hem om 10 minuter så I will be fine...! 

My saturday

 
Hej!
 
Idag vid lunch åkte min familj till Skellefteå och då tog jag bussen till stan och träffade Alle, Elin, Moa W och Moa D. Vi åt lunch på mat o prat och sedan köpte jag ett par nya svarta dr.denim jeans. Ikväll blir det pizzakväll och kanske livestream, visst tittar ni? BRA! Vi ska berätta om vad som händer den 25/1 bland annat!
 
Kram och glad lördag!

It´s fridayyy!

 
Heyy!
 
Idag är det äntligen fredag och det är så himla skönt även fast vi bara har gått i skolan i 3 dagar..Ikväll ska jag inte göra något speciellt. Imorgon far mamma och Frida till Skellefteå och pappa till Luleå och då far jag på stan med mina brudar och sedan äter vi pizza hos mig, det blir cozy! 

Har ni haft en bra vecka? Nu ska jag hämta lite frukt och sätta mig och titta på en film, kram!

Första dagarna i skolan

 
Hej!

Igår var det första dagen i skolan efter ett välbehövt jullov som gärna hade fått vara längre. Det kändes som att kliva upp mitt i natt och äta frukost men det gick bra. Hur gick det för er? Jag hade vänt på dygnet väldigt mycket i alla fall...Om en timme far jag och tränar med Hedda, Elin, Moa W och Moa D och sedan ska jag göra läxa och ta det lungt. Vi planerar också att ha en livestream om ca. 2 veckor med tävlingar, challenges osv, men det kommer mer info om när och sånt senare!

Kram på er! 

Sista dagen

 
Hej allesammans!
Idag är det tisdag och sista lediga dagen innan vårterminen startar. Det blir en vilodag idag förhoppningsvis, jag har inget planerat. Under jullovet har jag varit en sväng till Skellefteå, varit med mina underbara vänner och bara tagit det lungt och vilat upp mig. 
Vad har ni för er? How are youuu? Här uppe ser ni några bilder från mitt jullov med värdelös kvalla. Hoppas att alla får en jättebra avslutning på jullovet eller en fortsatt bra dag! kram:)

Kom igen nu Sverige!

Hej allesammans!
Haft en bra söndag? Idag har jag varit på Nolia med mamma och Frida och sprungit och gymmat, sedan åkte jag till Elin och där spelade vi monopol. Jag och Hedda förlorade men vi har aldrig spelat monopol...(yes we´re efterblivna).
Om 30 minuter börjar hockeyfinalen jvm, Sverige mot Finland, vilka ska se? I will!
Kram!

Nytt!

 
Hej allesammans!
Yes, I know, jag har inte uppdaterat på 2 dagar, oh no...Jag måste bli bättre...
Hänt något roligt i helgen hittills? Igår var jag, Hedda, Alle, Moa W och Elin på stan, jag köpte inget men vi hade jättekul och åt kinamat till lunch. 
Idag efter frukost åkte jag och mamma in till stan och då hittade jag en jättefin skinnjacka, en leopardsjal och ett par ljusrosa jeans, jag är hur nöjd som helst. 
Ikväll blir det att vara hemma med familjen och äta hemmagjord pizza. Ha en bra kväll, kram!

Thursdayy

 
Hej allesammans!
Idag är det torsdag, jag vaknade vid 10.30 och om en stund far jag till Elin! I helgen har jag inga planer förutom ev. bio och stan. Ha en bra torsdag så länge, kram!

RSS 2.0