Moa och Hedda 13 år!

    
Igår firade vi Moa och Hedda som nyss har blivit tonåringar! Det är verkligen kul att fylla år, blir så avis på alla presenter...Men jag kan i alla fall se fram emot julafton! Imorgon, torsdag, far jag till Piteå Havsbad och kommer tillbaka på lördag, match mot vindeln på söndag och sen, sen är jag förmodligen utvilad och redo för skola igen...Förlåt för världens sämsta uppdatering...Kram!
 

Pizzabakning

 
Idag äter vi hemmagjord pizza till middag, sååå gott! Idag har jag, Hedda, mamma och Frida och hennes kompisar varit i Holmsund och badat, det var kul! Imorgon, måndag igen...helgen gick väldigt fort och nu längtar jag till höstlovet. Vi ska till Piteå Havsbad på torsdag nästa vecka men annars ska jag bara ta det lugnt, kram!
 
 
 
 

Saturdays new in

Hej alla mina fina läsare! Det här är dagens shopping, jag, mamma och Frida for på stan vid lunch och sedan gick vi på bio vid 16.00. Vi såg "Vi är bäst" och den får 4/5 i betyg, för alla foooers så var Felix Sandman med också! Ha en bra lördagkväll!

Tack för att ni finns!

Ni är världens bästa vänner, ni ställer alltid upp för mig och jag har alltid ett leende på läpparna när jag är med er. Filminspelningarna har varit så himla kul och vi har redan massor av fantastiska minnen. Jag är alltid mig själv och behöver inte vara någon annan för att ni ska tycka om mig. Det går inte att beskriva med ord hur mycket ni betyder och jag hade världens bästa tur som hamnade med dessa underbara fem tjejer i högstadiet. Utan er är jag ingen och ni ska veta att jag är såå glad att jag har er. ♡ 
 

Veckans roligaste dag

Tisdagar har blivit veckans roligaste dag de senaste veckorna för att vi har haft hur kul som helst och spelat in massor av olika filmer. Vi har visat skräckfilmen i klassen och alla tyckte att den var bra..tror jag...Tisdag är den ända dagen på veckan som alla 6 kan vara med och det är så himla roligt! Jag vet inte hur det här kommer att sluta, men hoppas att det håller på ett bra tag till. Världens bästa vänner har jag! ♡ ♡ 

Today I´m black

Hej! Idag är det tisdag och nu ska jag fara till Moa för en ny filminspelning. Efter skolan for jag och Alle till Coop och hämtade min väska som hade kommit från Sportstyler. (vann ett presentkort där för 300kr). Den var jättesnygg och jag behövde verkligen en ny träningsväska. Kram på er och ha en bra tisdag så länge!

 


Höstigt

Måndagen är avklarad..puhh...I slutet av dagen fick vi rulltårta av hemkunskaparna och det var gott! Vi har också planerat lite om vad vi ska filma imorgon, tisdag, som är våran inspelnings-dag då alla kan. Nu far jag på träning, ha det bra så länge♡ 

No, it´s monday...

Yey, måndag igen...Idag har jag på mig en rosa hollistertröja, svarta drdemin-jeans och en vit kofta från H&M. Vi har bild, elevens val, spanska och lite annat i skolan och sen träning på Grubbe. Ha en bra måndag!♡ 

Favoritmärken och parfymer

Här har jag samlat mina vs-parfymer och lotioner, One Directions parfym och hollisterpåsen. Hollisterplaggen kunde jag inte fota med det är ett av mina favorit-klädesmärken. Önskar att hollister kommer till Umeå en vacker dag...Sedan, i USA, köpte jag Love Spell, Pure Seduction och lotionen Hello Darling, alla luktar fantastikt! Och sist men inte minst, Our Moment, helt klart etta på min parfymlista. Den luktar verkligen helt underbart♡ ♡ ♡ 

Bästa smoothie-receptet

Efter matchen gjorde jag en smoothie, här är mitt bästa recept! Vi förlorade med 4-3 mot Vindeln i förlängningen så det var surt...Nu hoppas jag att någon vill vara social med mig på kik eller snapchat, heter "hannawenden". Ska bara ta en varm dusch först, kram!♡ 


Glad lördag!

Glad lördag allesammans! Nu funkar det äntligen med designen, det är helg och allt är hur bra som helst! Imorgon, söndag, har jag dm-match vid 2 och sen blir det nog kompisar eller pluggning om jag orkar...Whatever, ha en bra lördagkväll, kram! ♡ 

25 november

Här uppe är alla låtar och omslaget till One Directions nya album Midnight Memories som kommer ut 25:e november, längtaaar! Kramisar♡ 

Grillmys vid älven

Hej!♡ Jag har just kommit hem från älven, det är väldigt varmt idag så jag, mamma, Frida och Moa cyklade ner till älven och grillade korv och pinnbröd, så mysigt! 

Fortet again

Bilderna är inte från idag men jag och Hedda följde med Frida och Moa till fortet idag igen för att göra en god gärning "sattsäga".. :) Vi fick 500 poäng och är rätt så nöjda. Nu far jag till älven och grillar korv och pinnbröd, ha det bra så länge! 

Idol vs fotboll

Jag funderar om jag ska se fotboll eller idol ikväll...Vad ska ni se? Blir nog någon blandning för mig. Jag hejar på Ume-Elin, Erik och Kevin i idol! Har ni några favoriter?  ♡

4 månader sedan

Här var jag för exakt 4 månader sedan. Kanada, Vancouver och Usa, Las Vegas, världens roligaste och häftigaste resa! Jag vet inte hur jag ska beskriva men helt fantastiskt! Om någon funderar på att åka till Las Vegas, gör det! När vi var där var det 45 grader i skuggan men alla människorna, musiken, de kända affärerna och hotellen, showerna, hela stället var det häftigaste jag har varit med om. Många säger att det är New York som är staden som aldrig sover, då har de inte varit i Las Vegas, helt sjukt! Hoppas att jag kan fara tillbaka någon gång. Turkiet och Spanien och andra resmål är såklart jättekul också, men den här resan var verkligen speciell, på ett bra sätt! 

We got the power

Det finns inga ord som kan beskriva hur mycket jag älskar er! 

Today

Hejhej! Idag är det torsdag och jag har just kommit hem från skolan. Senare ikväll blir det fotbollsavslutning med pizzzzaaaaaa!! Tror att jag tar med mig kameran så att ni får se lite bilder. Idag har jag på mig dd-jeans och en rosa tröja från h&m, kram! 
 
 

Old memories...

Yes, då kör vi ett bildcollage från 2011 och bakåt. Jag satt och tittade igenom massor av sparade bilder på mig som liten och fick ont i maget av allt skratt! Såg också att jag har träffat Benjamin Wahlgren i Piteå för några år sedan, hahah! #stolt...
Idag är det onsdag och i skolan visade vi skräckfilmen som vi hade gjort på svenskan, efter skolan gjorde jag bort lite läxor och for på träning. Sedan har jag ätit och duschat och sitter nu vid datorn och surfar runt. Kommentera eran blogg om ni vill ha en till läsare! :) 

Dagens outfit

Här är dagens outfit! Hollisterkofta och jeansfärgade jeans från rut mfl. Nu drar jag till Moa och filmar lite, kram!

Instagram - @hannawenden

Här är senaste bilderna från min instagram. Första bilden längst upp i vänstra hörnet är från i torsdags, sedan på bloggen, ett höstporträtt, konsertbiljetten till One Direction 14 juni 2014, från bion när jag såg This Is Us, Our moment, sedan en bild på det vi vann i #Gefan-tävlingen och sist en bild på när vi var och fikade på café göteborg! 
Kolla i menyn här till vänster och klicka på instagram-ikonen om du vill komma till mitt konto för fler bilder. Nu säger jag godnatt!

Hey brother

Den här måndagen har gått väldigt långsamt...Jag har haft utvecklingssamtal och missat bilden, SO, spanska och andra tråkiga ämnen. Ikväll blir det träning, have a good day everbody! 
 
 
 

Favoriter just nu - låttips?

     
     
Här är 3 låtar från min spotify-lista och Aviciis nya album "True" som jag lyssnar jättemycket på! Ge gärna låttips till mig, jag är så dålig på att hitta ny musik...Kram!

New autumn-shoes

 Igår var jag på stan med Hedda och köpte dessa skor för 900kr! De är jättesköna och snygga och passar perfekt nu i höst. Kram!

Myskväll och sleepover

Igår kväll hade jag, Moa D, Moa W, Elin, Hedda och Alle tjejkväll med tacos, för mycket godis och snacks och film. Först åt vi hos mig och tittade på alla filmer som vi gjort senaste månaden och sedan cyklade vi till Moa W, kollade på film och sov där. Vi hade sjukt roligt! Här är ett collage från kvällen som jag lovade att lägga in. När vi vaknade, vid 9, gick vi en snabb powerwalk och sedan städade vi och jag och Hedda åkte till stan. Jag köpte nya skor och det kommer bilder på dom snart! 
Idag fyller pappa år, vi har ätit tårta och haft familjemys. Hoppas att alla har en bra lördagkväll, kram! 

One Direction - Our Moment

Jag har glömt att berätta om One Directions parfym "Our Moment", världens bästa doft! Den luktar sött och ljuvligt och flaskan är såå gullig. Jag har den mindre som rymmer 30 ml. Jag använder inte så mycket parfym utom på fester eller andra speciella tillfällen och absolut inte varje dag. Jag är väldigt stolt över mina idoler och jag ger 10 av 10 i betyg, kram! 

pris - 3 kilo geisha

Idag när vi kom in på SO:n hade vår lärare tagit fram våran "#GeFan i droger" film på smartboarden och visade den minst 10 gånger för klassen och det var lagomt pinsamt. Sedan kom det in en äldre man som berättade att han var från ett annat företag som är emot droger. Han hade sett vår film och läst om det i tidningen och tyckte att det var väldigt bra! Sedan kom han in med en stor kartong med Geisha. Vi fick 1,3 kilo mörk geisha var och sist ville han fota oss inför klassen och skicka in till tidningen (igen? tydligen..). Innan han gick satte han på filmen en gång till och alla skrattade ihjäl sig åt Alles "Det är farligt!" 
Om ni vill se våran video och läsa artikeln så hittar ni länken HÄR. Kram på er! 

At the school

Nu är jag i skolan, snart börjar sista lektionen innan helg! Ikväll sover jag hos Moa som jag redan har skrivit. Cred till Hedda för bilderna här uppe. Klassen hälsar till alla, kram!

You only live once

Med den här bilden från idag säger jag god natt! Imorgon, FREDAG! Ska sova hos Moa W och det kommer bilder på lördag. Hoppas att alla får en bra fredag, kram!
 
 

Inför imorgon

Nu har vi varit på öob och handlat 2 kilo godis, snacks och dricka till imorgon! Det blir nog en lång springrunda på lördag...Pappa fyller år på lördag också! Inköpslistan är klar och snart far jag och handlar tacos men först ska jag ut och fota med Hedda, Moa D och Alle, kram! 

Veckans app - Troll Me

Idag fick jag veta att appen Troll Me fanns. Den är sjukt rolig och blir veckans app i veckan! Man tar en bild på sig själv och sedan får man en jättestor näsa och stora ögon. Om jag är på dåligt humör kommer jag att sätta på den appen, haha! Ni får gärna tipsa om några appar, har nästan inga i mobilen efter att jag uppdaterade till iOS 7..Kram! 

I like this thursday

Hej allihopa, eller godmorgon! Idag är det torsdag och det är min näst bästa dag på veckan. Det är bara en dag kvar till fredag och just idag slutar vi kl. 2 för att NO-lektionen är inställd, yes! NO är och har alltid varit mitt sämsta ämne. Vet egentligen inte varför men jag har svårt att fokusera och lära mig, det är bara svårt på något sätt...får se vad jag gör efter skolan men hoppas på något kul som stan eller något.
I morgon, fredag, ska vi ha tjejkväll. Vi äter tacos hos mig och sedan drar vi till Moa W och sover där. Jag skrattar alltid jättemycket med dessa tjejer så det kommer nog att bli jättebra! Kameran är med och det kommer upp bilder på lördag eller söndag. Hoppas att alla har en bra torsdag, kram! 

It´s october

Nu börjar det bli väldigt kallt ute. På idrotten idag hade jag underställ och frös ändå..Det märks att det är oktober och höst. Igår var jag, Hedda och Alexandra ute och fotade de fina löven men nu längtar jag till julen, det är såå mysigt med julpynt, julmusik, julklappar och jultomte. Julen är nog det bästa på hela året! 
 

Best team ever

 Här är några bilder på världens bästa lag, Sandåkerns SK F-00. Den här sommaren gick det dåligt i cuperna men vi hade lika roligt ändå. Man missar verkligen något om man inte är med i ett lag.
Idag är det onsdag, innebandyträning ikväll på vildmannahallen runt 6, efter det ska jag fortsätta att fixa med filmen som vi spelade in igår och göra bort lite läxor. Kram! 

Filminspelning

Idag efter middagen for jag, Hedda, Alexandra, Moa D och Elin till Moa W och hade sjukt roligt. Vi spelade in våran fjärde film sedan skolstarten och den här gången var vi på ett äldreboende, haha! Vi funderar på att göra en youtube-kanal med alla filmer men vi vet inte än...Jag ska snart sätta mig och redigera den och lägga till musik, tror att det kommer bli bra! Kram

One Direction - This is us

Jag var och såg One Directions film This Is Us på premiären med Hedda, Alexandra och Thea. Sedan, två dagar senare gick jag igen med Kin, Ella, Anna och Moa D! Den var lika bra andra gången och dessutom i 3D. Jag längtar till den kommer på dvd och swefilmer! (gratis film på internet). Filmen handlar om bandets historia (såklart) och den var mycket bättre än vad jag trodde! Kram
 

Min tisdag

Jag kom inte på någon bra rubrik till det här inlägget, men just nu är jag i skolan och kämpar med NO-läxan...Efter skolan far jag nog till Moa W och gör något kul och sedan sätter jag mig och pluggar spanska och engelska. Hinner kanske blogga ikväll, kram! 

RSS 2.0