Årets oseriösa klassfoto

Här är årets oseriösa klassfoto. Mitt enskilda blev jag inte nöjd med och på det vanliga klassfotot ser alla så sura ut, haha! Ni får nöja er med det här, kram! 

Tidningen i lördags

I lördags var jag, Hedda och Alexandra i VK på framsidan! Vi var med i en tävling för ungefär 2 veckor sedan. Man skulle göra en vine-film där man visar att droger är farligt. Vi vann tävlingen och en Ipad mini och nu, två veckor senare är vi i tidningen! Det var såklart ingen som missade det på skolan.. Min lärare har kopierat tidningen och det hänger i klassrummet och ja, vi har berättat den långa historien minst tusen gånger...Men det är alltid kul att vara i tidningen! Jag minns när jag var liten och hur viktigt det var att vara i tidningen när man fyllde år, haha..Kram! 
 
 

I´m back again

Okej, nu börjar jag om att blogga! Jag hoppas på minst ett inlägg per dag men vi får se...Min statistik är snart nere på 0 men nu försöker vi igen! Jag kommer att skriva några inlägg om saker som hänt på senaste tiden och hoppas att ni sprider min blogg nu! Ska försöka hinna med en ny design också, mellan alla läxor och prov...Kram! 

RSS 2.0