5 nya tröjor!

Det här är några plagg som jag köpte i Kanada. Allt var väldigt billigt och här kommer priserna i kronor, kram!
Rosa converse t-shirt: 35 kr på Converse
Mörkblå tröja: 120 kr på Ross
Ljusblå t-shirt: 65 kr på Ross
Färgglad magtröja: 110 kr på Forever 21
Svart topp: 70 kr på Ross.

Länkbyte - juliafa.blogg.se

Den här bloggen ägs av Julia Fältén som är sjukt duktig på att blogga! Hon skriver om sin vardag, sport, vänner och lite blandat och det är värt att läsa, annars missar ni något! 
Länken finns HÄR !
Klicka och läs, kram! 

Victoria´s Secret

De här tre produkterna köpte jag i Las Vegas på Victoria´s Secret. Love Spell och Pure Seduction luktade godast och sedan köpte jag en Hello Darling som Body Mist. :)

Presenter i förskott!

Igår fick jag presenter i förskott av Alle, det var 2 jättefina tröjor, ett par solglasögon och ett armband från Gina, TACK!♥

Vancouver och Las Vegas

För några dagar sedan kom jag hem från min trip till Kanada och USA! Vi har haft jättekul i två veckor och bodde hela tiden hos min farbror och hans fru utom i Las Vegas, där bodde vi på Monte Carlo som låg precis bredvid the strip och för er som inte vet vad det är: ungefär som avenyn i Göteborg fast tusen gånger så stor och mycket roligare, typ centrum-gatan! (bra förklaring I know)... Vi var i Las Vegas i 3 nätter och det var 45 grader, som en bastu, i solen och vi var tvungna att gå in överallt för att inte svettas ihjäl! Kram och kom ihåg att om ni sprider min blogg, kommer det en tävling snart! Kram igen!!

Piteå Summer Games 2013

Även fast det gick sämst i Piteå så hade vi grymt kul! Inlägget kommer lite sent men nu ska jag börja blogga på riktigt igen och byta design helt och hållet. Snälla, sprid min blogg nu.. Funderar på att ha en tävling snart! När jag når ett visst antal unika besökare som jag bestämt lovar jag att ha en tävling! Kram Hanna
 
 
 

RSS 2.0