Sportbreak is here!


Heeej allihop! 
Äntligen är skoldagen slut och vi har sportloooov! Det ska bli så himla skönt att få sova ut på mornarna och slippa tänka på en massa jobbiga prov och läxor, bara ta det lite keno som vi brukar säga, haha! 
Jag har precis kommit hem och ska fredagsfika lite och sedan packa lite till ikväll. Jag får se hur uppdateringen kommer att vara under helgen när jag inte har tillgång till en dator men förhoppningsvis blir den helt okej!

Hur är det med er? Någon annan som fått sportlov idag? Kram! 



Tacotajm!


Hej allesammans! ♡ 

Right now sitter vi och käkar tacos på skolan, sjukt gott! Snart rullar vi fram haha...Om någon timme är det sportlov och tiden går hur sakta som helst just nu...Två engelskalektioner kvar, but we can do it. 
Vi bloggas igen om en stund, kram! 

just one day left


Hej allesammans! ♡ 

How are you guys? I´m veeeery good! Imorgon är det fredag och sista dagen innan sportlov, så himla skönt! Mina planer för sportlovet är att jag ska spendera min onsdag på stan med några tjejer och på torsdag åker jag till Hemavan och stannar till söndag. Det verkar vara en hel del som ska upp dit så förhoppningsvis träffar jag några. 

Ha en superbra torsdagkväll, vi bloggas senare! ♡ 

Sorry for bad update


Hej allesammans!
Förlåt för att jag har varit usel på att blogga i veckan, that´s not acceptable i know...
Det har inte hänt något speciellt i veckan hittills, jag har just avklarat ett musikprov och det var toooo easy, herregud vad jag har överpluggat till det där provet...
Well, hur är det med er? Mår ni bra? 
Efter skolan ska jag skynda mig till Fridas skola som bjuder på semlor, har längtat ihjäl mig till idag haha! 
Senare vid sex har jag innebandyträning på Vildmannahallen och sen är det raka vägen hem och sätta sig med svenskauppgiften, engelskaboken och spanskaläxan...Okej, nu ska jag sluta klaga, vi har ändå väldigt lite läxor och prov om man jämför med andra.

Ha en jättebra onsdag, kramis! 

Yesterdays party

                                                     Cred till Elin för bilderna! Klicka HÄR för att komma till hennes blogg!
Hej allesammans! ♡
Nu har jag fått bilderna från igår av Elin. Jag åkte till henne vid 6, vi åt tacos till middag, körde tävlingar, dansade disco, pratade massor och åt onyttigt. Vi fick världens godaste cheescake till efterrätt och hela kvällen blev jättelyckad! Elin fick presentkort på Gina Tricot och The Body shop, smink och kläder, som sagt en jättelyckad kväll som jag gärna gör om!

Om någon timme åker jag till Holmsund och spelar innebandymatch, hoppas på vinst såklart! Well, ha en jättebra lördag och ät massor med godis, kram!


Långhelg!

 
Hej allesammans! ♡ 
Idag är det fredag även fast det känns som en lördag för mig. Vi är lediga från skolan idag, soft, och vid 11 åkte jag in till stan och träffade Moa, Alle och Hedda. Jag fick massage vid ett vilket var jätteskönt och prisvärt. 20 kronor för en timme, haha! 
Nu är jag hemma igen och ska snart hoppa in i duschen. Jag kommer att spendera min fredagkväll hos Elin så imorgon kommer det bilder eftersom att det blir ganska sent. 

Vad har ni för er? Har ni haft en bra dag hittills? Nu hoppar jag in i duschen och sen ska jag pallra mig iväg till Rödäng. Vi bloggas senare, kram! ♡ 

Tomorrow will be good


Hej allesammans! ♡ 
Hur är det med er? Med mig är det jättebra! Idag har allt flytit på som vanligt och spanskaförhöret gick utmärkt!
På lunchen ringde Moa W:s mamma och frågade om vi ville komma till Dragonskolan imorgon och få helkroppsmassage i 1 timme för bara 20kr. Var det ett svårt val? Nej. Vi tackade ja och det ska bli såå himla skönt. 
Jag åker in till stan vid halv elva för att hinna köpa lite nya jeans och förhoppningsvis någon topp också innan massagen. 
På kvällen ska vi fira Elin som fyller 14 år på söndag. Jag ska köpa present imorgon och det kommer att bli grymt kul. Vi ska äta tacos och ha det skoj! 
Jag är taggad till tusen på morgondagen, vi är lediga och allt, so sick! Ha en bra torsdagkväll, kramis! ♡ 

Brit Awards 2014

 
Hej allesammans!
Just nu borde jag egentligen sova men jag sitter uppe och tittar på Brit Awards, sjukt bra! One Direction har hittills vunnit två pris och jag hoppas på fler. 
Jag och Elin sitter och skriver på kik för fullt och har jättekul! Har ni en bra onsdagkväll? Ikväll har vi firat mormor som fyller 75 med smörgåstårta och prinsesstårta. Grattis igen mormor!

See ya later guys, vi bloggas senare! Kram♥ 


Mid week

 
Hej allesammans! 

Onsdag, mitten på veckan. Jag har tänkt på att egentligen är onsdag och torsdag ganska onödiga dagar på veckan...Man gör inget speciellt och det händer inget speciellt. Well, it´s quiiiite difficult to change haha. 
Bara spanskaläxa imorgon, very niceee.
Jag skulle först plugga lite till musikprovet idag men Moa sa att det var väldigt easy, sorry pluggpapperet, we will not hang out tonight. Jag ska titta på Brit Awards som börjar om 3 minuter och hoppas verkligen att One Direction vinner ett pris, det är de värda! 

Vi bloggas senare, kramis! 


Be yourself, you´re beautiful

Något som är så himla viktigt är att absolut inte glömma bort att just DU är unik. Du är unik för att du är du och ingen annan. Sure, du kanske vill se ut som Beyoncé, ha lika mycket och coola kläder som Little Mix och kunna sjunga lika bra som Miley Cyrus eller Katy Perry. Man kan självklart tycka att någon är en fantastisk person, avguda någon eller vara avundsjuk, men tryck inte ner dig själv för vem du är eller hur du ser ut. Uppskatta de kunskaper och talanger som du har, va nöjd med dig själv! 

 

Det finns så många som tycker om oss precis som vi är, glöm inte det. Allt snack om snygga kläder, perfekt kropp, fin hårfärg osv. Det är bara ord. Vad spelar det egentligen för roll? Varför vill vi se ut exakt som vi inte gör? Varför skulle inte dina kläder duga? Varför ska du se ut som en victoria´s secret modell eller någon kändis? Varför vill du vara allt som inte är du? Du är vacker. Du är bra som du är. Du är bäst. 
Va dig själv, alla andra är redan upptagna. Kram!


Artonde februari

 
Hej allesammans!
Haft en bra start på veckan? För mig började dagen som vanligt men bra, simply a normal skolday. Jag har verkligen inget att klaga på när det gäller skolan för tillfället. Vi har knappt några prov eller läxor, gaaanska chill. 

Jag har beställt lite grejer senaste dagarna också. En jättefin grå Marc By Jacobs tröja från sheinside och två vita bikinis med en rödrosa och en blågrön med ett runt kristallsmycke i mitten från aupie. (vissa kallar dem vs bikins but I don´t know...) Whatever, I hope they fit...

Kram på er! 

Ny vecka, nya möjligheter



Hej allesammans! 
Då var det måndag igen...Usch vad helgerna går snabbt nu för tiden. Just nu skulle jag vilja hoppa över mars och april så att det blir sommar. Det känns konstigt att för 6 månader sedan gick man runt barfota med linne och shorts och svettades, åt mjukglass, badade och solade. Man hade ingen söndagsångest, inga läxor, prov eller tidiga mornar, gosh! Jag kan skriva en bibel om varför sommaren är bättre än vintern..
 
Well, dagen har varit rätt okej! Måndagarna är den bästa skoldagen med sovmorgon och för det mesta roliga lektioner. På hemkunskapen gjorde vi pizza men liiite för mycket pizzakrydda, vi fick igen proven på spanskan och jag blev positivt överraskad, haha! 
 
Hur har er måndag varit? Vi bloggas senare! 
 
 

Snowanimal


Hej allesammans! 
Helgen börjar lida mot sitt slut och söndagsångesten kommer nog snart...Jag, Frida och Wilma har varit ute och byggt en enhörning i snö...eller försökt i alla fall...
Well, jag blev väckt vid elva, sedan har vi spelat lite Xbox och sett OS, ett till guld idag, WEYY! 
Vad händer ikväll då? Har faktiskt ingen aning...Soffan blir nog min livskamrat idag! 
Have a nice day guys, kram! 

Saturdayy!



Hej allesammans!
Today it's saturdayy! Dagen började bra, vaknade vid 9, spelade match mot Sandåkerns 02:or och vann med 3-2, jag gjort första målet!
Sedan åkte vi och tittade på Fridas match med mormor och morbror. Efter lunch kom min kusin till oss också och vi har ätit tacos och just nu tittar vi på mello.
Ha en jättebra lördagkväll och ät mycket godis! Kram! 

More pictures from today!



Hej allesammans! 
Här är som sagt två till bilder från idag, cred till Anna! 
Har spenderat alla hjärtans dag med fina vänner, familj och lite släktingar. 
Vi beställde pizza, åt choklad och just nu sitter vi och tittar på fångarna på fortet. Undra hur länge det har sänts? Programmet borde ha 100-årsjubileum eller något haha! Börjar bli ganska less på det...

Imorgon har jag inga speciella planer, har innebandymatch vid 11 och sedan blir det kanske stan eller något kul! 
Vad har ni för planer inför helgen? Kram! 

Valentines day!

 
Hej allesammans och glad alla hjärtans dag! 
Hoppas att ni har en jättebra fredag och spenderar den på bästa sätt. Det har i alla fall jag gjort! 
Dagen har varit bra och efter skolan gick vi hem till Anna och fikade, såg lite hockey, pratade och käkade popcorn. 
Vi var där till fem och just nu sitter jag och tar det lungt och väntar på att familjen ska komma med med pizza.
Hur har eran dag varit? Kram! 
 

Summery of my thursday



Hej allesammans!
Imorgon är det fredag igen, veckorna går ganska fort nu för tiden. Den här veckan har det varit helt lugnt i skolan, det har nog aldrig hänt förut.
Imorgon är det ju alla hjärtans dag och förmodligen far jag, Hedda, Alle, Moa, Moa, Elin och Jenny hem till Anna och fikar efter skolan och har mysigt.
Anna bakade i 4 timmar igår så nu ska vi dit och rensa köket på godsaker.. :)
Vad gör ni på alla hjärtans dag? Kram!

Wednesday

 
Hej allesammans!
Idag är det onsdag, dagen har varit bra. Igår spelade jag innebandymatch, vi vann med 5-2 och jag gjorde ett mål! :)
Vi slutar om ca. 45 minuter och just nu har vi en fem minuters break. 
Hur är det med er? Har ni haft en bra dag? Ikväll är det träning och plugg till musikprovet som gäller. Den här veckan har det inte varit någon läxa, inlämning eller prov, soooo sick, och så himla skönt! 
Ha en jättebra dag, kram! 

Sheinside favoriter

 
Här ser ni mina favorittröjor från den här underbara sidan. Jag tipsar om att klicka sig in och titta! Ett par svarta eller vita jeans till de här tröjorna skulle bli jättefint. Jag behöver verkligen lite nytt i garderoben också! Jag gillar hoodien med volang och Marc by Jacobs tröjan. 

 
Här finns några fina leggings, jeans och kjolar. Jag tycker att det är lite coolt med färgglada leggings även fast jag aldrig har på mig några. Den svarta kjolen har jag alltid velat ha och jeansen har en fin blåfärg. Sedan finns det också massor av fina jackor och koftor som jag inte har lagt in i collagen. In och beställ! 
LÄNKEN FINNS HÄR eller så klickar ni bara på bilden! 

Back on track



Hej allesammans! 
Den här helgen, och speciellt gårdagen, har gått vääldigt fort. Jag har hunnit med massor och umgåtts med fina vänner. 
Just nu sitter jag och tittar på OS i längdskidor och om någon timme far vi hem igen. 
Jag har ingen söndagsångest idag, vi har inget prov och hittills inga läxor den kommande veckan och det är såå skönt. 
Hoppas att ni har haft en bra helg, kram! 


Pizzaparty



Hej allesammans! 
Just nu sitter vi och väntar på att mello ska börja. Tydligen ska Panetoz vara med och jag hoppas verkligen att deras låt är bra. Vi beställde massor av pizza ikväll och de var hur goda som helst, dock väääldigt mättande...
Nu ska jag lägga undan mobilen, ta lite godis och titta på mello. Ha en lovely lördagkväll, kram på er! 


Boda borg och vinst!


Hej allesammans!
Dagen började bra, vi åkte till Vitberget och var på Boda Borg i 2 timmar. Vi klarade 6 celler och är jättenöjda! 
Efter det åkte vi direkt till arenan och såg Skellefteå slå HV71 med 4-1, YEEY! 
Just nu är vi påväg hem till Moa och Erik och ska fira vinsten, käka pizza och ha parteyy. 
Ni har kanske märkt att jag bloggar från mobilen i helgen men det får ni leva med, imorgon är jag back on track! 
Ha en jättebra lördagkväll och enjoy melodifestivalen, har ni någon favorit? Kram! 


Minikalas!


Hej allesammans!
Just nu befinner jag mig i guldstan och vi har firat Wilma och Frida med tårta och presenter. 
Imorgon startar jag dagen med 2 timmar på Boda Borg, sedan far vi och tittar på hockey och sist äter vi pizza hos Moa och Erik. Det kommer att bli hur kul som helst! Någon som vet någon kod eller något som finns på Boda Borg? Har aldrig varit där även fast jag varit i Skellefteå minst 100 gånger haha! 

Ha en jättebra fredagkväll, kram! 

Weekeeend!


Hej allesammans och glad fredag! 
Idag har jag varit på hälsokontroll och fått veta att jag kommer att bli ca. 1.70 lång, kommer alltså inte växa så mycket mer men det känns bra! Jag fick också en teckning från 6-års och ja...

Om 1 timme drar vi till Skellefteå och ikväll ska vi fira Frida och min kusin som har fyllt år, det blir nog kul!
See you, kram! 

Svar på kommentar

Anonym: Vilka platser har du på One Direction konserrten? kan du göra ett inlägg om allt?

Svar: Här nere ser du var vi kommer att sitta! Ganska långt bak men det blir nog bra. 
 
Någon fler som ska dit? Längtaaaar! ♡ 

My favourites from Aupie

Klicka på bilden för att komma till sidan! 
Den här sidan säljer allt från toppar, jackor, klänningar och byxor till badkläder, väskor, skor och accesoarer. Priserna är jättebra och det är värt att ta sig tid att titta igenom sortimentet. Jag ska nog beställa lite nytt från Aupie, gör det du också! KLICKA HÄR

Cozy day!

 
Hej allesammans!
Idag slutade vi vid 11 efter spanskaprovet som gick sådär...Efter skolan åkte vi in till stan och åt på waynes, jag shoppade lite grejer, sedan fikade vi och åkte hem. 
Jag fick nyss veta att träningen är inställd också...oh no..Ingen ledare kunde vara där så det blev lite svårt att träna då...
I helgen ska vi fara till Skellefteå och gå på Boda Borg, se hockey och ha AIK-parteyy, det blir fett roligt! Ska försöka hinna med att fota lite bilder med mobilen också.
Ha en jättebra torsdag nu hörni, kram!

Helt sjukt

                                                                            Klicka på bilden för att komma till filmen på facebook!
Hej!                                                                    
Jag surfade runt på Facebook som jag egentligen inte är inne på så ofta, sedan hittade jag den här videon. Jag brukar inte gråta till filmer men den här grät jag floder, har sett den minst 5 gånger och gråter lika mycket nu som första gången..Den är 6 minuter lång men verkligen värd att titta på, helt sjukt!
Kram! 

I miss the best days of my life

 
Hej allesammans!
Åh, jag sitter och tittar igenom bilder från Kanada och USA, jag saknar det såå himla mycket, speciellt nu när det är som mörkast och tråkigast här hemma...I Las Vegas var det 45 grader i skuggan och jag gick runt i shorts och linne varje dag, det kändes som om att någon blåste varmluft med en hårttork haha! Vi solade, badade, umgicks med Bengt och Barb i Vancouver och hade jättekul! Jag skulle kunna göra vad som helst för att få uppleva de veckorna igen. 

To Bengt and Barb: Hii! We miss you guys, hope you´re good! See you sooooon, I LOVE IT! 

Ha en jättebra tisdag, kram!!


First day of the week

Hej!
Monday todayy, dagen har varit ganska bra, vi slutade vid 15.00 och jag har haft innefotbollsträning för första gången på minst ett halvår, ovant men kul! Imorgon har vi matteprov, yipieee...
Whatever, jag har gjort en ny design som säkert har märkt, jag var ganska trött på mina gamla och ville att bloggen skulle bli lite vintrig, och det blev den right? :)
Kraam!

Midnight Memories musikvideo

 
Hejj!
I förrgår kom One Directions nya musikvideo till Midnight Memories ut! Den är jättebra men lite special..hahah! Vad tycker ni? Kram! 

Invigningen

Hej!
Igår kväll var jag och min familj och såg Sune för andra gången, det var helt gratis så why not? När vi kom ut från bion var det smockat med folk nere vid älven och vi såg kulturhuvudstadsinvigningen, långt ord haha...
Den var riktigt dåligt i början, sedan for vi hem och då fick vi höra att det bästa var i slutet med fyrverkerier och sånt...oh no....Men vi såg det på tv:n och sedan var det ju premiär för Mello!
Jag har glömt berätta om livestreamen också! Jag tycker att den blev jättelyckad och vi hade som mest 40 som tittade. Vi fick jättebra frågor och tre lyckliga vinnare vann tre body mists från victoria´s secret. Alexandra Green vann Endless Love, Julia Fältén vann Forever Pink och Tyra Oscarsson vann Losicious Crush och goodiebagen, stort grattis till alla tre!
Och till er som inte vann, vi ska försöka fixa en till livestream, det var jättesvårt att välja vinnare eftersom att många ställde superbra frågor.

I dag spelar jag innebandy för första gången på 2 veckor...Jag hoppas att jag inte har tappat för mycket när jag har varit sjuk...
Ha en jättebra söndag, kram!

RSS 2.0