Glassnyheter 2014

 
 
Här uppe hittar ni 10 glassnyheter för 2014 och ett youtubeklipp på några barn som testar alla sorter. Har någon av er hunnit smaka någon? Er favorit? Jag har ätit Cornetto Cheescake som var jättegod men innan sommaren är slut ska jag ha testat alla, I promise. Åh, nu vill jag ha sommar och sol!

Celebrations

 
Jag och Frida fick varsin sån här när mamma kom hem från Prag, en champangeflaska med godis i, quite cool right?! Den ser väldigt festlig ut i alla fall! 

Enkla fototips

~ En enkel bakgrund ökar fokuset på det du fotar så tänk på omgivningen, inte för livlig eller övertagande.
 
~ Placera inte motivet  i mitten, bilden blir livligare motivet står lite på sidan.
 
~ Zooma in istället för att gå för nära. Bakgrunden blir suddigare och bättre om du använder objektivet när du vill ta närbilder, outfitbilder eller annat med något i bakgrunden.
 
~ Använd alltid blixten utomhus, starkt solljus kan ge fula skuggor.
 
~ Fånga ögonblicket, be inte alltid motivet att posera eller titta mot kameran, då blir bilden livligare och roligare.
 
~ Det blir en bättre bild om fötterna är med i stället för himlen. Om du tex. ska fota en outfit ska huvudet vara långt upp på bilden och inte i mitten.
 
 
bilder från google
 
 

It´s like a friday tomorrow

                                                                                       bildbrist...
Hej allesammans!
Imorgon är det som en fredag för mig, vi slutar vid halv 3 och sedan får vi ett femdagarslov, wey! I morse var det jobbigt att stiga upp, annars har dagen flytit på ganska bra. Jag jobbar som sagt för fullt med att hitta en bra tävling till er, men den som väntar på något gott...
See ya sooooooooooon!
 

Sunday summery

 
Årets kortaste skolvecka börjar imorgon, vi går bara måndag och tisdag vilket känns otroligt skönt. Dock har vi ett matteprov på tisdag som jag måste plugga lite till. 
Min söndag har spenderats på fotbollsplanen eftersom att Nordic Top 12 cupens finaler spelades idag. Jag har även hunnit med brännbollsspel och fysträning som gick över förväntan för min del när vi skulle springa på tid. 
How are ya? Har ni haft en bra helg? Sommarvädret har verkligen kommit nu, i alla fall här i Umeå, det var upp mot 30 grader i solen idag. Vi hörs, kram!

46 days

 
Idag är det exakt 46 dagar kvar till jag står i Frends Arena med Elin, Moa och Moa och ser mina idoler live, med egna ögon för andra gången i mitt liv, helt sjukt! Förra årets konsert var helt fantastisk, jag skulle kunnat betala hur mycket som helst för biljetten iår, det är så himla värt det. Alla människor, stämningen, skriket. Man får rysningar när hela Friends Arena står upp och sjunger med till låtarna. De minuterna, när man står där och skriker, gråter och sjunger om vartannat, vill man att tiden ska stanna förevigt. Upplevelsen går inte att beskriva med ord. Jag har fortfarande inte fattat att jag sett killarna även fast det var snart ett år sedan. Och jag ska få uppleva den känslan igen. Underbart. Sjukt. Enormt. Helt fantastiskt!

Yesterday

 
Gårdagen var hur bra som helst. Vid 5 cyklade jag först till Alle och vi fixade oss och lockade håret. Sedan åkte vi till Moa, åt jättegott, spelade kubb, fotade och skrattade väldigt mycket. Helt klart den roligaste kvällen på länge, och grattis igen Moa!

Weekend!

 
Happy friday everyone! What´s up?! 
Skolan är slut för den här veckan och jag ser fram emot den här helgen supermycket! Imorgon är det en fullspäckad dag med stan och party hos Moa på kvällen, hon har just fyllt 14 och jag tar med mig kameran, of course! 
Hur har er vecka varit? Jag funderar på att starta igång en tävling så småningom, det är alltid kul, men vi får se...Ska försöka fixa något riktigt bra pris först!
Nu ska jag jogga upp på övervåningen och hämta träningskläderna, vi hörs! 

Rhodos 2014

 
Idag är det exakt 1 månad kvar tills jag sitter på ett flygplan påväg till Grekland och det ska bli så himla skönt! Att resa och upptäcka världen är nog det bästa man kan göra, speciellt i varma länder där man kan sola och bada, och bli brun på köpet. Detta är i alla fall något som jag ser fram emot enormt mycket, nu hoppas jag bara att tiden går superfort!

Hey you, I like your style

                                           tröja: H&M   jeans: Gina Tricot    halsband: Glitter    klocka: Ur&Penn
Bonjour tout le monde! 
Jag pratar inte franska så google översätt gjorde jobbet och det betyder hej allesammans! Whatever...Redan igår kände jag att den här dagen skulle bli bra och det blev den också, egentligen utan att något speciellt hände. Efter påsklovet har alla prov och läxor kommit samtidigt, så just nu är det fullt upp men så vitt jag vet blir det vanlig uppdatering.
Ikväll - inget planerat, Moa kanske kommer förbi och pluggar med mig. Vi ska grilla hamburgare senare och sist ska jag se några top model avsnitt som jag missat...En hel del faktiskt...
Hoppas att ni får en bra avslutning på er torsdag och imorgon är det friidayyy, kram!

Baby lips påfyllning

 
Idag fyllde vi på lagret med Maybellines baby lips här hemma som är hur mjuka och lena som helst! Mitt förra råkade hamna i tvättmaskinen så det blev ett nytt "hydrate" och sedan köpte vi "Pink punch" som ger läpparna en ganska stark men fin rosa färg, passar perfekt när man är brun i sommar. "Cherry me" är lite mer genomskinligt rött, men också jättefint på läpparna. "Peach kiss" är ett mörkrött lip balm och som alla andra är mjukt, lent och snyggt. Baby lips är helt klart mina nya favorit-läppbalsam, och bara 39kr st. Amazing! ❤ 

Cute dress for summer

 
Hittade den här i min garderob, söt eller hur? Jag tycker att koftan passar jättebra om det är lite småkallt också. What do you think? :)

23th of april

 
Heeeeej!
Sommaren närmar sig med stormsteg, solen lyser och det är varmt ute. Nu är det bara 49 dagar kvar, siiick! Och ganska precis 1 månad tills jag åker till Grekland, känns toppen!  What about you? Har ni något roligt att se fram emot i sommar? Dagens outfit hittar ni här uppe och den innehåller en hollisterkofta, jeans från dr. denim, väska från h&m och solglasögon från rut mfl. Nu ska jag göra mat och dra på träning, vi hörs senare, kram!

Vivea tävling och reklam

 
 
Jag tänkte bara visa er viveas reklamfilm och tipsa er om deras facebooktävling som ni hittar HÄR!

Off to school

 
Hej!
Påsklovet är slut och idag börjar skolan om vilket känns surt...Men det är verkligen inte länge kvar till sommarlov. Det har varit en ganska lugn dag och nu ska jag pallra mig iväg till T3 arena där vi ska träna idag, det blir super! Senare ikväll ska jag titta på UIK:s match och plugga lite. Ha en bra tisdag, kram!

You & I - musikvideo

 
I fredags släppte One Direction deras nya musikvideo till You & I, vad tycker ni? I like it a lot! :)

Smoothie

 
Världens enklaste och godaste mellis är helt klart en smoothie, jag mixar jordgubbar, hallon, blåbär, banan och yoghurt, hett tips!

Victoria´s secret inspo

 
Som ni kanske redan vet så är Victoria´s secret ett av mina absoluta favoritmärken, och speciellt deras bikinis och body mists är heeeeelt amazing! Jag läste att det finns en victoria´s secret butik på Rhodos och ja, jag kommer att spendera måååånga minuter där inne. I love VS! What do you think? :)

Adolfström

 

Hej allesammans!
Nu är jag på hemmaplan igen efter några dagar i Adolfström. Internetuppkopplingen har varit så dålig som den kan bli, som ni kanske har märkt! Vi har hunnit med en hel del skoterkörning och fiske i fjällen, dock ingen fisk för mig...Vi har slagit rekord i Ryktet går-omgångar och en del i släkten är ju mindre bra än andra på att rita så det var hur roligt som helst! 
Jag har precis hunnit packa upp och snart ska jag ta på mig löpartightsen och springa några kilometer, känns skönt! Pimpling är ju kanske inte det bästa sättet att hålla igång på... :)
 
Hur är det med er? Har ni haft ett bra påsklov?! Jag är inte direkt taggad på skola igen men det är drygt en månad kvar till Rhodos och inte heller länge kvar till sommarlov. 
Ha en bra söndagkväll my friends, och kom ihåg att kika in här nu när uppdateringen är på topp igen, kram! 

Nu drar jag till fjällen!

 
Nu åker jag upp till fjällen i några dagar, uppdateringen kommer att vara dålig men keep your eyes open ändå, kram!

4 platser jag vill besöka

 

Last night


Hej allesammans!
Igår spenderade jag hela kvällen hos Moa W och det var den roligaste kvällen på väldigt länge! Hanna, Hanna, Elin, Hedda och Alle var också där. Först åkte vi till ICA och handlade massor av frukt och marabouchoklad, sedan fixade vi chokladfontänen och skar frukten. Vi skrattade hur mycket som helst, vi spelade slender (crazy I know) och körde massa roliga lekar, hur kul som helst!
Hur är det med er? Vi bloggas senare!

Tack mamma! ❤


Mamma kom hem från Turkiet igår och hon hade med sig lite prylar på victoria´s secret! Jag fick en parfym med doften midnight exotics, en miniparfym som är "äkta parfym", shower gel och body lotion, ett par spetstrosor, en toblerone och ett armband. Allt är jättefint och parfymerna luktar fantastiskt, tack mami! ❤ 

Day 1 of the easter break


Första dagen på påsklovet har varit riktigt bra. Efter lunch cyklade jag och Moa ner till stan och träffade Hedda, Elin och Moa D. Jag köpte ett baby lips, skrolla ner för bilder, och vid tre tiden fikade vi på café göteborg, det var väldigt länge sedan jag var där! Ikväll blir det filmkväll med chokladfontän hos Moa, det blir super, kram!

My first baby lips

 
Idag köpte jag mig mitt första baby lips, ett transparent som heter "hydrate" och jag är redan in love. Jag kommer absoult att köpa fler eftersom att de bara kostar 40kr!

Fil, frukt och flingor


Nyss bestämde jag mig för att pyssla ihop ett nyttigt mellis, blev rätt nöjd och det var supergott! Det högra glaset innehåller fil, musli och hallon och i den vänstra finns kiwi, banan och blåbär. Om en timme drar jag på löpträning och senare ikväll ska jag njuta av att jag har påsklov och slipper söndagsångest, kram! 

Inspo


Baby lips till Sverige!

 
Som några av er redan vet kommer Maybellines Baby Lips till Sverige vecka 17! Det är alltså ett läppbalsam i olika "smaker" som kommer att kosta 39 kr/st, jag kommer absolut att köpa några och sedan skriva vad jag tycker om smakerna här!
 

My hair after six months


Hello! Jag satt och tittade igenom en massa gamla bilder sen i höstas och upptäckte att mitt hår har vuxit en hel del på ett halvår. Jag blev ju inte speicellt nöjd när jag klippte mig i september och har gått och väntat på att håret ska växa. Blev verkligen positivt överraskad, jag trodde att det skulle ta flera år! 

Årets första mjukglass


Årets första mjukglass åt jag idag och himmel va god den var! Jag hade nästan glömt hur gott det var och ICA:s är både superbilliga och goda. Det kommer att bli en hel del såna här glassar i sommar, kanske för många... :) Kram! 

Friday night


Heeeej! ❤ 
På fotbollsträningen mötte vi pojkar 01 vilket gick...sådär haha, men det var kul i alla fall! Jag har nyss duschat, wet hair on the pictures as you can see, och jag tog på mig myskläder. Koftan som jag har på mig är köpt på Gina Tricot och det var halva priset. Jag köpte en likadan för ett tag sedan, lämnade tillbaka den och nu är det mycket bättre pris, det är ändå stor skillnad på 300kr och 150kr, så jag är bara nöjd!

Nu ska jag sätta mig och äta, ha en jättebra fredagkväll och en bra start på påsklovet, kram! ❤ 

Påsklov!


Hej allesammans!
Ingen mer skola på en hel vecka och lite till, sååå skönt! Den här fredagen har varit ganska långtråkig i början, sista lektionen innan revyn körde vi nedräkning på time.is som i High School Musical haha! Om ungefär en timme är det fotbollsträning och kvällen spenderar jag med pappa och Frida, vi ska grilla och sedan blir det att cykla till ICA och köpa mjukglass, åh vad jag har saknat mjukglass i vinter, love it! 
 
Någon fler som just har fått påsklov? De flesta har i alla fall helg. Glad fredag på er, kram!

Tjugofyra timmar


Good evening my friends!
Påsklovet närmar sig med stormsteg och det känns hur skönt som helst. Som jag skrev i rubriken - jag har räknat ut att det är exakt tjugofyra timmar tills lovet börjar. Imorgon blir det att titta på grubberevyn och förhoppningsvis hitta på något kul på kvällen. Idag har vi haft NO-prov och jag är faktiskt riktigt nöjd med mina svar, nu är det bara och hoppas att resultatet blir hyffsat också! 
Okej, helgens planer då...Jag har inget speciellt planerat förutom att jag ska döma en innebandymatch på söndag vid lunch. På lördag blir det kanske en sväng till stan eller något annat kul, vi får se!

Har ni något kul att se fram emot i helgen eller på påsklovet? Vi bloggas senare! 

Colourful from sheinside


Jag har gjort ett collage med färgglada plagg som ni hittar HÄR, eller så klickar ni på bilden! Sidan har fina kläder till billiga priser, som jag har skrivit förut, det är värt att ta sig en titt. Kram! 

New in!


Idag efter skolan cyklade jag direkt till ICA och hämtade ut ett paket som innehöll denna tröja. Det står KEEP på den som ni ser och den är väldigt mjuk och sitter jättebra. Det känns nästan som att man har på sig en munkjacka, väldigt mysig och passar både i skolan och hemma. Ni hittar tröjan HÄR eller så klickar ni på någon av bilderna, kram! 

Because I´m happy

 
Hejhej! ♡ 
Halva onsdagen har gått och jag ska alldeles snart gå in på SO-lektion. Hur är dagen för er än så länge? Händer det något roligt? :) Skellefteå vann igår med 7-3 och är i finaaaal, för fjärde gången, helt sick! Förhoppningsvis blir det SM-guld igen. ♡ 

När jag kommer hem ska jag fota till bloggen, titta på Top Model, plugga och sist dra på fotbollsträning. Ha en good day, kram! ♡ 

Snygg våroutfit


Outfiten är både enkel, bekväm och snygg på samma gång och den passar perfekt till våren/sommaren. I love it! What do you think? :)

Never felt like this before

 
Hej!
Idag är det tisdag AND...bara 3 dagar kvar till påsklooov, yeyy! Hur är det med er?

På tal om rubriken: Jag är såklart jättetaggad på lite ledighet men det roliga är att jag inte känner mig speciellt skoltrött eller "utkörd". Vi har typ inte haft ett enda prov på de senaste 2 månaderna, knappt några läxor och inga jobbiga, långa eller tråkigt uppgifter och redovisningar heller. Det enda som har varit jobbigt är ungefär att stiga upp på morgonen, so crazy haha! Jag har alltid haft någon läxa eller ett prov att plugga till på vardagarna men i nuläget har jag snarare brist på idéer om vad jag ska göra på kvällarna. Det känns ovanligt och konstigt men såklart mycket bättre!

Well, tisdagar är våran kortaste dag, vi slutar 14.20 och efter skolan gick jag och några kompisar hem till mig och tittade på en musikvideo som vi gjorde igår, det blev väl...typ sådär... haha! Den var roligt i alla fall.
Igår hände det inte speciellt mycket heller, på fredag ska min klass se Grubberevyn hela eftermiddagen. De som har sett den tyckte att den var jättebra så nu är jag nyfiken och har höga förväntningar...Förra årets var superbra!

Ha en jättebra tisdagkväll, vi bloggas senare! 

Plans for next week


Hej allesammans!
I helgen har jag både vilat väldigt mycket och samtidigt tittat och dömt matcher mm. Uppdateringen har varit sämst, men jag saknar bra bilder...Jag skulle kunna skriva 10 inlägg per dag men utan bra bilder går det lixom inte...Har er helg varit bra? 
Idag efter lunch bestämde jag mig för att ta på mig löpartightsen och fara ut och jogga, det blev ganska långt, nästan 9 kilometer, men det gick väldigt lätt och jag kände verkligen för att träna. 
Måndag imorgon, allt rullar på som vanligt i skolan och i veckan blir det en normal vecka, vi ska se Grubberevyn på fredag förhoppningsvis, och sedan är det ju påsklov nästa vecka, wihoo! 
På påsklovet ska jag upp till fjällen, fiska firrar och åka skoter, det blir kul! Det var väldigt länge sedan jag körde skoter. 
 
Ha en bra söndagkväll, kram! 

Lovely friday


Hoooola! 
Det är helg hörni, yey!! Idag slutade vi 11 och då cyklade vi in till stan och åt jättegott på Mat & Prat. Jag köpte ett nytt mobilskal för 39 kr, det kommer bilder senare, och en rosa munkjacka som det var halva priset på! :)
Jag har även hunnit med fotbollsträning och efter den åkte jag, Moa och Hedda till Elin, åt pizza, spelade sällskapsspel och såg lite let´s dance. Det har varit en jättelyckad och rolig dag, hur är det med er? 

Imorgon ska jag upp 07.30 och fara till Ersängshallen och döma 5 matcher i Umecupen, det blir kul! Och det bästa är ju att man tjänar pengar och blir rik, haha! 
Nu ska jag försöka sova, ha en jättebra helg så länge, vi bloggas senare! 

Today´s simple


Långlunch


Heeeeej! ♡ 
Idag fick vi ytterligare en rolig uppgift, vi skulle gå till ICA igen och den här gången skulle vi samla varor till en vanlig frukost, lunch och middag. Vi fattade inte så mycket av instruktionerna men vi klarade det tillslut! Vi var tvungna att köpa med oss lite pizza hem eftersom de var så billiga, haha! 
Senare ikväll ska jag ha Top Model marathon eftersom att jag har missat några avsnitt pga fotbollsträningar. Vid 7 går jag en långpromenad with some nice friends, this thursday will be good! 
 
Vi fick nästan 3 timmars lunch och sitter just nu hos mig och spelar ryktet går. Har ni en bra torsdag? See ya, kramis! ♡ 

Wednesday


Hej allesammans! 
Har ni haft en bra onsdag? Det har jag! På skolan har vi som sagt temavecka (hållbar utveckling) och idag skulle vi ut och intervjua 50 personer och fråga hur de tog sig till jobbet, vi drog till ICA. Det gick rätt bra, vi käkade på Frasses och i slutet av dagen hade vi avslappning i gympasalen. Det här var nog den roligaste dagen på länge i skolan actually! Efter skolan gick jag, Elin och Moa hem till mig och pratade och planerade lite inför One Direction konserten och Stockholm i sommar, vi är sååå taggade!
Vi går till tre varje dag i veckan utom på fredag, då slutar vi elva. Förmodligen åker jag och några kompisar ner på stan och sedan blir det pizza hos Elin. 

And yes, I´m sorry for really bad update, från och med nu försöker jag blogga minst 2 gånger per dag igen, I promise!
Önskar er en bra onsdagkväll så länge, kramis! 

RSS 2.0