Mitt 2013

 
Hej allesammans!
Hoppas att ni mår jättebra och är taggade för ett nytt år och nya möjligheter. Mitt 2013 har varit helt fantastiskt och jag har hunnit med massor. Bla har jag fått tre nya bästa vänner genom skolan, jag har bytt skola, jag har varit på Gran Canaria, jag har sett mina idoler, One Direction, jag har varit i Kanada och USA, Vancouver och Las Vegas, spelat två jätteroliga fotbollscuper och en innebandycup som vi vann.
 
Jag kommer att minnas det här året väldigt länge och jag vill tacka alla som har varit med och gjort mitt 2013 till ett av de bästa åren i mitt liv. ♡ 

2014 will be awesome

 
Hej allesammans!
Idag är det den 31 december och inatt blir det nytt år, 2014! Det känns som att det kommer att bli ett bra år, precis som 2013. Jag ser fram emot Grekland i maj och One Direction-konserten i juni, och sommarlov såklart! 

My favourites from aupie.com

Klicka på bilden för att komma till sidan! 
Den här sidan säljer allt från toppar, jackor, klänningar och byxor till badkläder, väskor, skor och accesoarer. Priserna är jättebra och det är värt att ta sig tid att titta igenom sortimentet. Jag ska nog beställa lite nytt från Aupie, gör det du också! KLICKA HÄR ELLER PÅ BILDEN

Saturday outfit

 
Hej allesammans!
Idag är det lördag och jag har varit på bio med mina tjejer. Vi såg Sune på bilsemester och den var sämre än ettan men ändå helt okej. And we missed you Alle... Filmen får 3/5 i betyg i think...
Well...Jag vaknade vid 11 idag och åkte in till stan vid 1, sedan gick vi till bion och efter for vi hem till Moa och fotade lite. 
Happy saturday guys, kram!

Fridayyyy

 
Hello guys!
Idag är det fredag, fast när det är jullov så är det fredag hela veckan right? I dag har jag varit på stan med mina brudar och vi såg Kevin och Elin från Idol i glashuset, sorry, no pictures...Det var så svårt att ta bra bilder genom glaset...Men det var bra, vi tog en smoothie på waynes och hämtade ut biobiljetterna till imorgon. 
Har ni haft en bra fredag så här långt? 
I går beställde jag en jättefin jacka från sheinside.com  som kommer inom 5 arbetsdagar, jag hoppas att den är lika snygg som på bilden...Det är väldigt billligt på sheinside, jag har en reklam längst upp på bloggen som ni kan klicka på för att ta er direkt till sidan.

Ikväll drar jag nog till Moa, vi bloggas senare, kram! ♡ 

Mina julklappar

 
Hej allesammans!
Hur mår ni? I morse var jag och mamma ute och gick en långpromenad, det var skönt! Sedan har jag fått igång min nya fjärrutlösare så framöver kommer det fler bilder på outfits och sånt. Idag har jag hunnit fota mina julklappar också, här uppe ser ni bilder på dem, jag är riktigt nöjd! Jag fick också ett One Direction skal, böcker, mobilsurf, notställ och ett jättefint bokmärke av min kusin.

Imorgon far vi hem till Umeå igen, jag ska på stan och slösa lite pengar på mellandagsrean, på lördag ska jag och några kompisar på bio och se sune på bilsemester, det blir nice!

See ya, kram!

Filmtips

 
Här kommer 4 filmer som jag har hört/sett och är jättebra.
1. This is us, One Directions film, var såklart helt underbar och jag såg den på premiären. 2. Cockpit har jag sett 6 gånger och den är också jättebra.
3. Sune på bilsemester är en uppföljare på Sune i Grekland och även om de är lite barnsliga så är den hur bra som helst. Sune på bilsemester har biopremiär den 25 december, alltså i övermorgon.
4. Love actually har jag inte hunnit se ännu men alla som har sett den säger att den är jättebra, ska försöka se den på jullovet. 

Ha ni en bra dag hittills? Imorgon far jag hem igen, see you guys, kram! 

Vinnaren i tävlingen!

 
Hej allesammans!
Nu har jag äntligen dragit en vinnare i min tävling där man kunde vinna ett presentkort på 500kr hos vivea.se.
Den lyckliga vinnaren är Thea Granström, stort grattis Thea! Jag skickar presentkortskoden till din mail som du skrev i kommentaren, hoppas att du får nytta av presentkortet!
För er andra kommer det fler tävlingar och tack för att ni var med och skrev jättebra motiveringar.
Ha en bra kväll, kram!

God jul!

        
 
Hej allesammans!
Igår hade jag inte tillgång till en dator och kunde inte blogga...Idag ska jag fira julafton nummer 2 med släkten på mammas sida, det blir kul!
Jag är jättenöjd med julklapparna igår och hoppas på lika bra ikväll! Har ni haft en bra julafton?
I går for vi till farmor och farfar vid lunch, åt tomtegröt där och sedan kom tomten och delade ut julklappar. Vi sov där och idag har vi varit på något badhus här i Skellefteå.

Hoppas att ni får en bra juldag, kram!
 

I mina lurar just nu



Detta är de mest spelade låtarna hos mig just nu. Alla är jättebra, det är verkligen låtar som jag tycker att ni borde lyssna på! Jag länkar alla till spotify här nere, kram!
 James Blunt – Bonfire Heart                 Katy Perry – Unconditionally           The Wanted – We Own The Night
 
  Pitbull feat. Kesha – Timber             One Direction – Midnight Memories             Afrojack – The Spark                    
 
 
 
 
 
 

Christmas tomorrow

                                                 We heart it är perfekt när man har bildbrist...
Hej!
 
Det här året har gått hur fort som helst, imorgon är det julafton, längtar jättemycket! Och om 8 dagar är det 2014, shit. Vad har ni för er på julafton? Åker ni bort eller stannar hemma?

Jag sitter i bilen påväg norrut till Skellefteå nu och lyssnar på One Directions nya album. James Blunts nya låt Bonfire Heart är också hur bra som helst, känns konstigt att lyssna på pappas favoritartist men han är faktiskt riktigt bra. Dock slår ingen 1D.. :) Jag lägger i alla fall in en direktlyssningsknapp här nedanför om ni har missat låten, kram!

Äntligen snö!

 
Hej allesammans!
 
Idag är det snö ute, äntligen! Jag blev väckt vid 10 och åt en jättegod frukost. Juste, jag måste sätta mig och se julkalendern, jag missade den i morse...
Well, hur mår ni? Har ni jullov? Senare idag far jag till Skellefteå så jag vet inte om uppdateringen kommer att ligga på topp de närmsta dagarna...Jag lägger såklart ut bilder på mina julklappar och sånt men jag ska stanna tills på fredag så vi får se. Mormor sa att det är mer snö där så det blir nog kul!

Jag har just packat alla julklappar (som var massor iår) i en jättestor säck. Jag undrar om den får plats i bilen... 
Ha en bra måndag och nu är det vara 1 dag kvar till julafton, kram! 

Knäck

 
Hej allesammans! 
Just nu håller jag, mamma och Frida på att koka knäck, hur gott som helst. Innan det har jag varit hos Alle och vi gjorde smoothie callenge med Moa och Hedda och det var askul!
Ha en jättebra söndagkväll, kram! 

Victoria´s secret

 
Hej! Här kommer några bilder på mina victoria´s secret produkter. Jag har fyra body mists i dofterna Mango Temptation, Secret Charm, Pure Seduction och Love Spell. Jag har också två body lotions som heter Sheer Love och Hello Darling. Alla luktar supergott och jag fick 3 av dem från vivea.se.
Glöm inte min tävling där ni kan vinna ett presentkort på 500 kr hos just vivea! 

Nu ska jag lägga mig, kram! 

I can smell christmas

 
Hej allesammans!
Ikväll har vi klätt granen, bättre sent än aldrig.. Men nu är det verkligen julstämning i vårt hus. Nu ska jag sätta mig framför tv:n och titta på julkalendern som jag missade i morse? Jag tycker att den är rätt så bra iår, vad tycker ni? 
Kram!

Nytt hårband!

 
Hej allesammans!
Idag är det lördag och jag har hängt på stan från 12 med Moa, Moa, Elin, Hedda och Alle. Sen träffade vi Sanna och Tilde också! Jag köpte ett vinrött hårband för 49kr på Gina Tricot, jag tycker att det är supersnyggt. 

Men seriously guys? Det regnar 3 dagar innan julafton? Vad händer med världen? Det finns ju knappt någon snö ute...Hoppas att den hinner komma innan tisdag... 
 
Hur är det med er? Har ni haft en bra lördag? See you!
Kram! 

Photoshooting

 
Hej allesammans!
 
Idag har jag fått jullov, åh, det är så himla skönt! På morgonen gick vi till aulan och tittade på en julkonsert, sedan fick vi betygen som jag är rätt så nöjd med och sedan for vi till Moa W:s mammas jobb. Hon jobbar på Dragonskolan på makeup-linjen och där fick vi låna sminksalong och en riktig fotostudio. Det blev jättefina bilder och vi hade hur kul som helst. 

Har ni också jullov? Skönt right? Det är så skönt att slippa tänka på läxor och sånt.. 
Ha en bra fredagkväll nu, kram! 

Julpyssel

 
Hej!

Hur mår ni? Vid 6 kom Moa förbi och vi bestämde oss för att pyssla som jag inte gjort på minst 2 år...Det var faktiskt kul, men man hinner nästan aldrig göra det på veckorna när man har läxor, prov och allt sånt.
Resten av gänget gick på bio och tittade på Justin Biebers film, hoppas att den var bra! 

Imorgon, fredag, sista dagen, shiiit! Vi ska gå till aulan direkt och lyssna på rektorerna, sedan får vi betygen och sen får vi sluta. Kram!

Fikabuffé

 
Hej allihopa!
Idag på skolan hade vi fikabuffé och det blev verkligen hur mycket kakor som helst! De flesta hade bakat och allt var jättegott! Det blev över lite muffins över så kom förbi om ni vill ha en, haha! 
 
Efter fikat såg vi Trolltyg i tomteskogen, well, den var väl sådär...Och sedan gick vi till idrottshallen och tittade på trippelbollsmatchen mellan niorna och lärarna, niorna vann med en poäng!
När jag kom hem fanns det två biobiljetter från karamellkungen i brevlådan, en till vinst, thankyouverymuch!
 
Imorgon är det fredag och sedan jullov, yesss! Snart kommer Moa D, ha en bra torsdag, kraaam! 

Outfit 19/12

 

Godnatt folket!

                                                                         Bilder från i somras
Hej!     KLICKA HÄR, TACK!                                   

Jag hinner slänga in ett godnattinlägg innan jag ska göra färdigt spanskaläxan och lägga mig. Bara 2 tidiga mornar kvar nu, can´t waiiiit...Jag ska fira julafton i Skellefteå som vanligt, först med farmor och farfar och sedan med mormor och morfar och kusin. Var ska ni fira julafton?

Om ni undrar varför ni ska klicka på bildlänkar och länkar hela tiden och kommer till sidan www.sheinside.com så är det för att de vill sponsra mig om de får ett visst antal många besökare till deras sida från min blogg, did you understand? Good. Är väldigt tacksam om ni klickar er in på den en gång, det kanske tittar in en och annan tävling också! Glöm inte min tävling där du kan vinna ett presentkort på 500 kr hos en sida som säljer vs produkter mm. 
 
Min tävling hittar du om du klickar HÄR.
Ha en jättebra onsdagkväll hörni, kram! 



Trippelbollsturnering!

 
Hej allesammans!
Idag är det onsdag och hela dagen från 12.00 har hela skolan haft trippelbollsturnering i idrottshallen. Man spelar fotboll, innebandy och volleyboll, 10 minuter per sport och sedan är det som en vanlig turnering. Våran klass (7B) var smurfar och kom till final, men förlorade med 1 mål...Men jag är ändå jättenöjd, både min och de andra insats, alla kämpade hur bra som helst utan toppning. Cred till 7B! ♡ 
 
Imorgon, torsdag, ska vi ha fikabuffé på skolan och jag, Hedda och Alle har redan bakat subwaykakor och kladdkakemuffins. Vi ska också ha julklappsbyte så efter träningen far jag nog och köper något!

Förlåt för väldigt dålig uppdatering, men hoppas att ni mår bra!
Vi bloggas senare, kram! 

Klicka på bilden - Tack!


Hej allesammans! Klicka på bilden om ni vill hjälpa mig med en grej, kram!

I am home - New in

 
Hej allesammans!
 
Hur har er helg varit? Min har varit hur bra som helst. Jag har shoppat, varit med min kusin och haft jättekul! Vi landade vid 4 på fredagen och då åkte vi till min kusin och var där hela kvällen medans mamma och pappa såg Elton John. Enligt dem var han jättebra, någon som var där? Jag vet knappt vem mannen/farbrorn är men han verkar i alla fall vara populär bland de äldre.. 

I går shoppade vi hela dagen och åt middag på en jättemysig restaurang på söder. Tunnelbanan var avstängd mellan fredag och lördag så det var lite krångligt att ta sig men det gick ganska bra. 

Vädret var däremot inte bra, det regnade nästan hela tiden så vi försökte att gå inomhus. Jag gick såklart in i Hollister, resans mål, köpte dock inget direkt för det är väl bättre att önska sig kläder i julklapp right? 

I dag gick jag och mamma en sväng på söder och sedan åkte vi hem vid 16.45. Planet blev försenat 1,5 timmar så det var ju gaanska drygt. 

Jag lägger in ett collage på några av kläderna som jag köpte i går. Jag lovade att ge cred till Kin Wikström för att jag fick köpa homies-tröjan som hon köpte före mig här i Umeå, haha! 

Kram! 

Andra dagen i Stockholm

                                                         förlåt för jättedålig kvalla på bilderna...
Hej allesammans!
 
Jag är inne på andra dagen i Stockholm som har innehållit mest shopping, dock hittade jag nästan ingenting i början. Vid 4 gick jag in på H&M och då hittade jag 6 plagg! Ni får bilder på dem senare. 
Hoppas att ni har haft en jättebra lördag. I morse åt jag världens godaste hotellfrukost och sedan åkte vi in till stan och gick i gallerian och hollister där jag hittade plagg som jag "önskar mig i julklapp", haha! 
Sedan åt vi frozen youghurt och shoppade lite mer, well...Imorgon ska vi förmodligen in till stan igen, Frida vill åka en "lift" som går över globen. Jag gillar att skriva "snuttsnuttar" som ni har märkt, hahah..

See you tomorrow guys, kram! 

Hello Stockholm!

 
Hej allesammans!
Nu är jag framme i Stockholm och flygresan gick bra även fast det är fredag den trettonde... Jag hoppas att jag hinner slänga in några inlägg under helgen. Ska försöka fota om jag kan! Vi far till min kusin nu, ha en bra fredag, kram! 

Clothes from Sheinside.com

Hej!
Jag har samlat ihop de finaste kläderna från hemsidan sheinside.com som ni hittar HÄR. Det är en fantastisk sida som säljer trendiga och söta kläder. Jag funderar på att beställa lite grejer där ifrån, men det är så svårt att bestämma sig...Well, till sist blev det dessa:

Här ser ni mina favorittröjor från den här underbara sidan. Jag tipsar om att klicka sig in och titta! Ett par svarta eller vita jeans till de här tröjorna skulle bli jättefint. Jag behöver verkligen lite nytt i garderoben också!

Här finns några fina leggings, jeans och kjolar. Jag tycker att det är lite coolt med färgglada leggings även fast jag aldrig har på mig några. Den svarta kjolen har jag alltid velat ha och jeansen har en fin blåfärg. 

Jag hittade en jättefin grå kofta till vänster, en supersnygg jacka och en hoodie längst till höger som verkade skön. Det finns många fina accesoarer (stavning) också men kika in på sidan för mycket mer fina kläder. 
 
Kram på er! 
 

You make me happy

 
Hej allesammans! ♡ 

Idag slutade vi 13.00 för att våran lärare kände sig "trött", hon undrade om det gick bra, well, det gick väl bra haha... Vi for hem till mig och åt lussebullar och pepparkakor, sedan fixade vi lite med våra hår och sist fotade vi, här är resultatet. Yes, we´re crazy...
Jag har alltid så himla kul med de här tjejerna + Moa W som var sjukt idag, krya på dig Moa! ♡ 

Ikväll ska jag fara och titta på Fridas luciatåg så det kommer bilder lite senare. Ha det bra så länge, kram! ♡ 


Lussebullar

 
Hejhej!

Allt bra? När jag kom hem från träningen hade mamma och Frida gjort i ordnings lussebullsdeg som vi bakade ut. Just a question: Säger ni lussebullar eller lussekatter? haha! Enligt mig heter det lussebullar, på vilket sätt är de katter lixom? Well, de blev i alla fall jättegoda.
 
Från det ena till det andra.
Jag har mailat med sidan http://madlady.se och de har erbjudit mina läsare 15% på hela sortimentet. Om ni är intresserade är rabattkoden JUL15X . De har jättefina kläder, ett tips från mig!
Hoppas att ni får en bra kväll, vi bloggas senare, kram!
 
 
 

11 december, 2 days to go!

 
Hej! ♡ 
 
Idag är det onsdag och SO-provet är precis inlämnat, puh...Jag och Moa D var tvungna att gå in i ett grupprum för att vi skrev lite "för mycket" haha.. :) Jag tror att det gick ganska bra efter 4 timmars plugg igår. 
Well, har ni en bra onsdag än så länge? Visst kommer ni ihåg min tävling där man kan vinna 500 kr på vivea.se? Klicka på kategorin "tävlingar" så kommer den upp, man ska bara motivera varför man vill vinna, inte så svårt right? 

Ikväll är det innebandy och spanskaplugg som gäller, och på fredag drar jag till Stockholm, kram! ♡ 

Miss summer 2013


Hej allihopa!
 
Åh vad jag saknar sommaren 2013, jag hann göra så himla mycket kul och jag skulle göra allt för att få uppleva den igen. I maj såg jag One Direction, jag åkte till Kanada och USA, spelade Piteå Summer Games och UFF, fyllde 13 år och mycket mer. 
Jag kommer aldrig att glömma den här sommaren, resan och konserten kommer att bli minnen för livet. Hoppas att ni också hade en bra och varm sommar, men nu taggar vi julafton, eller hur? kram! 
 

One year ago


Hej allesammans!
 
Idag är det 1 år sedan min gamla skola hade nobelmiddag, det var jätteroligt! Vi tjatade och tjatade på rektorn och till sist fick vi veta att det skulle bli av. 
Vi åt tacos till lunch och hela dagen var en upplevelse. Alla var jättefina och det blev lyckat, skulle vilja göra det iår också, kram! 

Plugga plugga plugga...

 
Hej allihopa! ♡ 
 
Jag har suttit och pluggat i 3 timmar nu och det är verkligen mycket, svårt och tråkigt. Menmen..Hoppas att ni har en bra måndagkväll, jag ser att det kommer nya besökare varje dag, väldigt kul! Nu ska jag hämta en macka och fortsätta plugga historia. Kram! ♡ 

Monday morning


Hej allesammans!
Idag är det måndag, oh no...Snart går jag till skolan.
Jag har glömt berätta för er att jag far till Stockholm på fredag, mamma och pappa ska se Elton John och jag och Frida ska vara hos min kusin. Sedan blir det shopping och mys hela helgen, längtar jäättemycket!
Ha en bra måndag, kram!

Andra advent

Hej allesammans!
 
Idag är det söndag och andra advent och i morse fick jag och Frida en trisslottskalender av mamma och pappa, thank you!
Efter frukost for jag och mamma på julmarknaden på Gammlia och det var väldigt mysigt och man fick lite julstämning. Sedan gick vi in till stan och jag visade lite grejer som jag önskar mig i julklapp.
När vi kom hem var klockan 16.30 och då for jag till Musköten och dömde livets första innebandymatcher med Alle. Det gick ganska bra men det krävs verkligen mer träning, det är ganska svårt att sätta en nivå i början när inte spelarna vet hur de ska teka osv...

Oh well...Ha en bra söndagkväll, kram!

Today and tomorrow

 
Hej allesammans! ♡ 

Hoppas att alla har haft en bra lördag, det har jag i alla fall! Jag har just kommit hem från "Dellbros bjudning på glögg och godis", det var kul! Vi var ute med alla "mindre barn" och åkte skrana, det var vääldigt länge sen man åkte skrana right? 
Imorgon ska jag döma två matcher på kvällen och innan det ska jag nog vara med Hedda en stund.

Vet ni vad? This is us (one directions film) har kommit ut på swefilmer.com! Nu kan man alltså se den hur många gånger man vill, yessss! Cred till Hedda som såg det före mig, haha;)
Imorgon när jag vaknar ska jag sätta mig och se den, den var hur bra som helst på bio och jag kommer nog aldrig att tröttna på en film om världens finaste killar. ♡ 

See you guys, kram! ♡ 



Vinterland

Hej allesammans!
 
Idag är det lördag och jag har just kommit hem från Röbäck. Har spelat 2 innbandymatcher efter varandra. Första vann vi med 6-3 och andra förlorade vi med 4-1...
Hur mår ni guys? Ikväll far jag till Moa D på "glögg och godis", blir nog kul! Nu sticker jag och tittar på Fridas match, kram så länge!

Ben&Jerry´s

Hej allesammans!
 
Hur mår ni? Jag mår jättebra för idag är det freedag!! I skolan hade vi engelska-diagnos och slöjdprov och det gick ganska bra. Igår köpte jag livets första ben&jerry, jag är konstig, i know, men så är det i alla fall. :)
Ikväll är det idolfinal och jag hoppas att Elin vinner, man måste ju stötta umebon.
Efter skolan for jag, Hedda, Elin och Moa W till stan och fikade på wayne´s och shoppade lite.

Ha en jätteskön fredagkväll, kramkram!

Outfit 5 december

Hejhej! ♡ Nu kommer dagens outfit! Skjortan är från Hollister och jeansen är Dr Denim! ♡ Ha en bra torsdag ♡ 
                                               

Christmas insperation

 
Hej allesammans! ♡ 
 
Idag är det torsdag och 19 dagar kvar till julafton, läängtaar! Ikväll ska jag och Alle "träningsdöma" min syrras lag inför matcherna i helgen. Här kommer lite julbilder från weheartit! 
Kram♡ 

New members in the family

 
Hej allihopa!
 
Kul att några har sett min tävling och vill vara med! För er som missat den finns den under kategorin "tävlingar" eller om du skrollar ner en bit. Ni kan vinna 500kr på vivea.se som säljer victoria´s secret produkter, our moment, the key, escada mm. 

Idag fick jag hem 3 produkter från Victoria´s secret från Vivea, de har sponsrat mig och är såå snälla! De skickade Mango Temptation, Secret Charm och Sheer Love som body lotion, alla luktar jättegott, tack igen!

Om ni vill vinna 4 produker är det bara att skriva en kommentar på tävlingsinlägget och motivera varför just du vill vinna. 
Jag har just kommit hem från en match som slutade 1-3...förlust mot Holmsund även fast vi hade spelet hela matchen...
I helgen ska jag döma några matcher och jag är liiiite nervös men det kommer nog att gå bra! 
Well...Hoppas att ni får en bra onsdagkväll, kram! 

Vunnit 200kr på karamellkungen!

 
Hej allesammans!
 
Igår fanns det ett brev till mig i brevlådan och i den låg det 4 st 50kronors-kuponger på karamellkungen! Jag hade alltså vunnit med min bild på två godisblommor som jag skickade in för ganska länge sedan. 
Jag kan alltså fara till ICA, Coop eller någon annan butik som har karamellkungens lösgodis och shoppa för 200, tack kungen!
Jag blev jätteglad och ska absolut använda en på lördag, haha! 

Hoppas att ni har en bra onsdag, snart far jag på innebandymatchen som blev flyttad till idag. Vi möter Holmsund så vi får se hur det går! 

Kram på er! 

TÄVLING - vinn presentkort hos vivea.se

 
TÄVLINGSDAGS!
 
Hej allesammans!

Nu startar jag en tävling som jag har lovat. Priset är ett presentkort på 500kr hos vivea.se som har ett brett utbud av Victoria´s secret produkter, hudvårdsprodukter, parfymer och mycket mer. De har sponsrat den här tävlingen och jag är väldigt tacksam!
Vivea säljer produkter billigt och tryggt, det är verkligen en bra sida som jag rekommenderar att klicka sig in på. 
Här på sidan hittar ni en banner (reklamruta) som tar er direkt till vivea.se om ni klickar på den, bra va? 
Du kan tex. välja 4 body mists från Victoria´s secret, du kan välja Our Moment och lägga till 79kr, någon av Britneys Spears eller Escadas parfymer mm. Men vinsten är såklart att du väljer vad du vill för 500 kr. 
 
TÄVLINGEN AVSLUTAS 24 DECEMBER och vinnaren lottas och presenteras den 25 december. Visst vore det härligt med lite extra julklappar? 
 
REGLER:
 
1. Skriv en motivering varför just du ska vinna.
2. Kommentera också ditt namn och din epost så att jag kan kontakta dig om du vinner. 
 
STÖRRE CHANS: Sprid tävlingen på instagram, facebook eller twitter. Använd hashtagen #vinnhoshannaw för att jag enklare ska kunna se. Tagga också mig med namnet nedan.

Instagram: @hannawenden
Facebook: Hanna Wendén
Twitter: @HannaWendn 
OBS. Notera att mitt twitternamn är @HannaWendn och inte @HannaWenden. 
 
KOPIERA BILDEN OVAN OCH ANVÄND DEN NÄR DU SPRIDER TÄVLINGEN!
 
Har du frågor om tävlingen? Skicka iväg ett mail till [email protected] .

Du hittar Vivea HÄR eller så klickar du på bilden. LYCKA TILL!

 
 

Monday

Hej allesammans!
 
Jag är rätt så glad idag för att jag har fixat världens bästa deal med ett företag som ska sponsra min blogg! Imorgon kommer det ut en mega-tävling här på bloggen, håll ögonen öppna säger jag bara. Jag har känt att jag har ju lovat alla mina läsare en tävling men den har aldrig blivit av, men nu har jag ett riktigt bra pris!
 
Idag, måndag, jag har varit på Nolia och haft SM-träning med skolan, det gick ganska bra! Sedan har jag haft vanlig innebandyträning på grubbe och den gick också bra, dock var vi bara 8 stycken i början eftersom att halva laget var på fotbollsträning. 
Hoppas att ni har haft en bra måndag hittills, kramkram! 

Sockervadd

Hej allesammans! 
 
Först måste jag bara säga att jag håller på att fixa lite i menyn på sidan så den kan se lite konstig ut, men det ska fixas så fort jag fattar vad som är felet! 

Idag fick vi hem en sockervadd och popcorn-maskin som Frida beställt med jultidningarna. Sockervaddsmaskinen funkar jättebra och det blev såå gott. Det var längesen jag åt sockervadd..

Well.. Imorgon, måndag, varför går helgen alltid så fort?! Jag är inte så taggad för en ny och jobbig skolvecka men men...Har just sett klart Hellenius Hörna efter Solsidan och ska fortsätta med bloggdesignen nu. 
Ha en bra söndag my friends, kram! 
 

Första advent

 
Hej allesammans och glad första advent! ♡
 
Jag har nyss kommit hem från en innebandymatch mot Sandåkerns 02:or som slutade 7-5 till oss efter en rätt så jämn match med många turmål.
Första avsnittet av julkalendern sändes ju imorse men jag orkade inte kliva upp 8.45, lat i know.. Men jag har i alla fall sett den nu och den verkar jättebra!

Idag har jag inga planer, förhoppningsvis händer det något kul. Ska försöka gå ut och fota lite för att snön har kommit, äntligen! Julafton är inte långt borta nu och jag längtar jättemycket!

Åh, snart spricker jag! Årets roligaste och mysigaste månad är här!
Kram! ♡


RSS 2.0